:
Новорічна подорож навколо світу від Першого

Новорічна подорож навколо світу від Першого

29 грудня 2010

Тільки 31 грудня і тільки на Першому ви зможете зустріти Новий рік, як ніколи раніше!

Вразитися монументальними святкуваннями  Піднебесної та феєричними салютами Тбілісі, зарядитися драйвом на найбільшій вечірці під відкритим небом біля  Бранденбурзьких воріт у Берліні та оцінити новорічне вбрання Ейфелевої вежі та Єлисейських полів, покататися на ковзанах біля Кремля та подивитися на падіння новорічної кулі на Тайм-сквер – усі ці дива у новорічну ніч дарує вам Перший Національний.

Починаючи з 22:30 тільки на глядачів Першого чекає "Велика новорічна подорож". В прямому ефірі  на Першому Національному можна буде побачити, як зустрічають Новий Рік не лише найбільші міста нашої країни, а й усього світу!

Трансляції з головних площ Києва, Дніпропетровська, Львова, Харкова, Одеси. Прямі включення з Китаю, Грузії, Німеччини, Франції, Росії, Іспанії та Нью-Йорку. Це унікальна можливість зустрічати Новий рік щогодини з усім світом.

Побачте все, залишаючись у своїй теплій квартирі, святкуйте з усією країною, усім світом та своєю родиною за одним столом!

Перший дарує тобі неймовірний новорічний подарунок. Як і завжди.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: