:
Фонд Ріната Ахметова нагородить Іллю Ноябрьова і Тетяну Цимбал

Фонд Ріната Ахметова нагородить Іллю Ноябрьова і Тетяну Цимбал

04 січня 2011

Ведучі програми "Віра. Надія. Любов" Ілля Ноябрьов і Тетяна Цимбал будуть відзначені особливою подякою від Фонду Ріната Ахметова за розвиток проектів соціальної спрямованості.

Фонд "Розвиток України" також визнав Перший Національний, на якому виходить такий проект, соціально відповідальним ЗМІ. Заслуги ведучих Першого відзначає і подяка від Опікунської ради Дитячого центру онкогематології та трансплантології кісткового мозку Української спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ".

Але найцінніша нагорода для усього НТКУ – зворушлива стінгазета від підопічних "Охматдита". Аркуш паперу прикрашають яскраві відбитки долоньок 3-річної Катюші, 12-річного Влада, 2-річних Іллюші та Гери, 15-річних Саші, Машутки та Насті, 13-річної Паати, 18-річного Дениса та інших дітей, які перебували на межі життя і смерті, але завдяки допомозі Першого дістали шанс на одужання і життя.

"Ми дуже раді, що на нашому каналі працюють такі ведучі – Ілля Ноябрьов і Тетяна Цимбал – не лише професіонали найвищого класу, але і справжні Люди з великої букви, які активно беруть участь у вирішенні соціальних проблем у нашій країні. Хочу зазначити, що Ілля Ноябрьов – людина, що має високий професіоналізм. І окрім уміння працювати, має почуття обов'язку та відповідальності. Адже цей проект не приносить яких-небудь матеріальних дивідендів нашим ведучим, і вони працюють практично безкоштовно. Що ж до Першого Національного, то для нас соціальна функція завжди була пріоритетною", – підкреслив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Крім того, Ілля Ноябрьов – організатор і ведучий оригінального гумористичного проекту "Золотий гусак", який виходить кожну неділю о 19:05 на Першому і є дуже популярним серед глядачів. Частка передачі – від 4,8 до 6,8, що в чотири рази перевищує середню частку телеканалу і дорівнює за популярністю частці трансляції чемпіонату світу з футболу.

Вручення нагород Іллі Ноябрьову й Тетяні Цимбал відбудеться 17 січня на зйомці чергової передачі "Віра. Надія. Любов". Глядачі також зможуть побачити нагородження в ефірі Першого Національного.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: