:
Першонаціональне Різдво

Першонаціональне Різдво

05 січня 2011

Різдво – це тихе родинне свято... Але тільки не на Першому Національному! Перемикайся на захопливе Різдво!

Свято почнеться 6 січня о 15:15 зі зворушливого фільму "Різдвяна скринька" – історії про родину бізнесмена-початківця, якій запропонували безкоштовно пожити в розкішному особняку літньої, хворої дами, якій не можна залишатися одній. У час, коли трапляються дива, чиєсь серце розтане під впливом родинного тепла, а чиєсь – зрозуміє, що є найголовнішим у житті.

О 17:00 насолодіться красою найвеличніших святинь та звуками чудодайних у своїй силі молитов на Різдвяних богослужіннях.

Після "Підсумків дня" о 21:00, які, не знаючи відпочинку, готують найсвіжіші реакції на найактуальніші події дня, зіркова родина Першого зустріне зірку Різдва Христового.

Першонаціональний "Різдвяний вертеп" (1 частина) о 21:30 об’єднає два покоління українського шоу-бізу: відомі і досвідчені – Наталя Бучинська та Анатолій Гнатюк –  та молоді і драйвові – Влад Багінський та Еріка – влаштують тобі свято, яке ти запам’ятаєш надовго!

Проведи Різдвяний вечір у зірковій родині разом з Машою Собко та Віктором Павликом, Шаніс та Миколою Гнатюком,  братами Борисенко та Ніною Матвієнко, дуетом "Анна-Марія" та Михайлом Поплавським, Павлом Табаковим та Аліною Астровською, Наталією Валевською та Едуардом Романютою, гуртами "ВВ" та "Жемчуг", "ТАРТАК" та  "СКАЙ", Олексієм Матіасом та Ольгою Цибульською, Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком, Іво Бобулом та Альошою!

7 січня о 9:00 очисться молитвою та промов до святих у ці наближені до неба дні. Відправляйся разом з Христиною Стебельською у віртуальний тур по храмах України. Перший транслюватиме богослужіння у Києво-Печерській лаврі, Володимирському соборі, Храмі Святого Василія Великого та Андріївському Святокафедральному соборі.  Цього світлого ранку відчуйте силу намолених думками місць.

О 13:40 дивіться повтор зворушливої мелодрами "Різдвяна скринька" про місце родини в житті кожного з нас.

Чудесну атмосферу Різдва підтримає історія про те, як наші мрії збуваються, яку Перший покаже о 18:45 у фільмі "Янгол у сім’ї". Овдовілий батько і дві його дочки повертаються у свій старий сімейний будинок і у своє минуле, щоб відсвяткувати особливе Різдво. З ними відбувається щось зовсім неймовірне: повертається їх померла мати, яка приносить з вічності послання, адресоване живим і наповнене світлом, натхненням та надією.

Легендарна Примадонна подарує вам улюблені хіти у Різдвяний вечір. Дивіться і насолоджуйтеся чуттєвою музикою на концерті Алли Пугачової о 20:25.

Співами і сміхом наповнить свято і друга частина "Різдвяного вертепу" на Першому о 21:30. Ти запрошений аж до двох зіркових родин, тож тебе чекає вдвічі більше страв на столі та вдвічі більше зірок – на сцені!

Будьте готові повірити у неможливе на Різдво на Першому.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: