:
Серіал про ваших сусідів на Першому

Серіал про ваших сусідів на Першому

04 січня 2011

У новому сезоні Перший покаже новий серіал "Сусіди" режисера Олега Філіпенко. Зйомки "Сусідів" почалися в 2010 році і продовжуються в 2011, отже глядачі Першого побачать абсолютно нові серії улюбленого серіалу. Історію п'яти сімей, що живуть в одному під'їзді звичайної київської сталінки зіграли Поліна Войневич, Сергій Дерев'янко, Олександр Ігнатуша, Лідія Вовкун, Євген Капорін та Ігор Антонов.

Можливо в героях серіалу кожен зможе побачити і своїх сусідів. Озирніться, чи не вони живуть поруч з вами?

Талановитий юрист і сильна жінка Олена намагається розібратися у стосунках з чоловіком-моряком, який повернувся з сомалійського полону. Все стає ще більш заплутаним, коли в їхньому житті з'являється інша жінка.

Радміла - ексцентрична вчителька, яка одержима музикою і прагненням видати дочку заміж. Адже її Маша в свої 30 років літає в хмарах, мріючи про принца за плетінням макраме та написанням наївних романтичних віршів.

У родині Поліщуків - Петра і Світлани - непрості стосунки з дітьми - Алексом і Лерою - збіглися з проблемами матеріальними: Петра звільнили з роботи, а у самому розпалі будівництво заміського будинку...

І звичайно ж - не обійтися і без вірного сторожа під'їзду - чарівної і гострої на язик тітки Галі. Вона завжди в курсі останніх новин, джерело всіх чуток і готова поділитися ними з усіма, що іноді погано для неї закінчується...

Люди різного віку, професій, поглядів на життя, які будують свої непрості, але дуже цікаві стосунки, переживають свої радощі й прикрощі, проблеми та успіхи тепер мешкають на Першому.

Дивіться новий сезон серіалу "Сусіди" з 10 січня на Першому Національному.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: