:
Перший Національний перетворить канікули на казку

Перший Національний перетворить канікули на казку

06 січня 2011

У час зимових канікул Перший дарує дітям водоспад найкращих мультиків та дитячих фільмів. Тепер, коли в школу ходити не треба, а на холодну вулицю – не завжди хочеться, телевізор стає найкращим другом малюків. Цими канікулами кожна дитина знайде на Першому те, що їй до вподоби.

"Ми вважаємо, що в дні канікул програми для дітей повинні стати пріоритетними. Можливо, такий крок і не дасть великих рейтингів, але ми свідомо йдемо на це. Ми виділяємо кращий денний час для трансляції добрих і хороших дитячих фільмів і мультиків, які несуть прості світлі ідеї, розважають дітей і при цьому вчать добрим і правильним вчинкам", - повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

У ці канікули Перший підготував для дітей мультфільм "Вампірятко", художні фільми "Дитинство Тьоми", "Снігуронька", "Різдвяна скринька", "Янгол і сім’ї", "Марка країни Гонделупи", "Макар-слідопит", "Шкідлива неділя". Крім того продовжують виходити в ефір постійні дитячі програми: "Доки батьки ще сплять", "Народна мудрість" та традиційно – веселі мультфільми.

Казковий телесвіт для кожного малюка країни - тільки на Першому.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: