:
Перший номінував програму

Перший номінував програму "Віра. Надія. Любов" на нагороду Джорджа Пібоді

12 січня 2011

Перший Національний подав завку на участь програми "Віра. Надія. Любов" у конкурсі Джорджа Фостера Пібоді (Нью-Йорк, США) в номінації "Програма громадського спрямування, що вирішує важливі громадські проблеми".

Нагорода імені Джорджа Фостера Пібоді – щорічна міжнародна премія за видатний внесок у галузі мас-медіа. Вперше вона була вручена в 1941 році за програми, випущені в попередньому році. Є однією із найстарших премій в галузі мас-медіа. Ідею створення цієї премії запропонував Ламбдін Кей, один з керівників радіо WSB Атланта, Джорджія і названа на честь бізнесмена й філантропа Джорджа Фостера Пібоді, який пожертвував засоби на втілення премії. Премія вручається Коледжем журналістики і масової комунікації імені Генрі В. Греді Університету Джорджії, США.

Нагорода Пібоді спочатку вручалася тільки за заслуги в галузі радіо, проте з 1948 року стала вручатися і в галузі телебачення. У кінці 1990-х років була додана категорія в галузі Всесвітньої павутини.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: