:
Новий сезон на Першому Національному відкривають

Новий сезон на Першому Національному відкривають "Кумівські байки"

12 січня 2011

На замовлення Першого Національного продюсерський центр "Аврора" у середині листопада минулого року розпочав зйомки комедійного проекту "Кумівські байки". А вже на Старий Новий рік, 13 січня о 21:20, в одне з найулюбленіших свят українців, відбудеться прем'єра цього фільму.

Творці фільму впевнені, що їх легка іронічна комедія, що оповідає про те, як у сучасному світі уживаються дві сім'ї (українська та російська), пов'язані не тільки сусідськими, а й кумівським стосунками, поза сумнівом, сподобається глядачам Першого Національного.

"Приємно, що вибір творчої команди Віктора Андрієнка зупинився саме на Першому Національному каналі, оскільки я знаю, що йому надходили пропозиції і з інших комерційних каналів. Я, сподіваюся, що з цього фільму наша спільна робота тільки починається. Хотілося, щоб на свято Старого Нового року наші глядачі ще трохи відпочили і пішли на роботу в новому році з гарним настроєм", – розповів генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

Ідея комедії належить Віктору Андрієнку та Ігорю Письменному. Вони ж написали сценарій до фільму і стали його режисерами та виконавцями головних ролей.

"Коли ми обговорювали день виходу фільму в ефір, дата 13 січня була вибрана не випадково. Підсвідомо, незважаючи ні на що, українці продовжують святкувати Старий Новий рік, і хотілося відновити старі традиції, які полягають не лише в салаті "Олів’є" та фільмі "Іронія долі", а і в гарному настрої в теплому сімейному колі. І створена нами повнометражна комедія про дві сім'ї, які живуть в одному місті Уморську й вирішують свої прості людські проблеми, повинна створити легку і веселу атмосферу в кожному будинку. Ми показуємо традиційні взаємини людей у чотирьох новелах, кожна з яких відповідає певній порі року - весна, літо, осінь, зима. Хоча усі чотири сезони нам довелися знімати взимку, тому ставалася маса веселих моментів", – повідомив Віктор Андрієнко.

Кумівські стосунки, які для українського і російського народу є такими ж близькими, як і кровні узи, часто наповнені найнезвичайнішими ситуаціями, які породжують веселі, динамічні й просто смішні моменти. У подібні ситуації – комічні і заплутані – потрапляють герої "Кумівських байок", які проживають у маленькому провінційному містечку Уморську.

Серед інших акторів, зайнятих у "Кумівських байках", глядачі побачать Василя Бендаса, Наталю Гнітій, Вікторію Чигрину, Азізу Ібрагімову, Антона Колесникова, Володимира Комарова, Володимира Чигляєва, Олену Колесніченко, Ігоря Арнаутова, В'ячеслава Гіндіна, Михайла Озерова, Ігоря Тимошенка, Олександра Ярему. А ще – Гаріка Кричевського, Олю Полякову, Петю Чорного.

Телевізійний комедійний фільм "Кумівські байки" відкриває новий телевізійний сезон на Першому Національному. Про деякі нові проекти розповів генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф: "За минулий рік на Першому Національному в процентному співвідношенні було випущено 52,5 % проектів власного виробництва. Тільки на нашому каналі кожен може знайти для себе що-небудь своє – у нас є продукт для будь-якої аудиторії. На сьогодні Перший – лідер по молодіжному мовленню в Україні, якщо не рахувати супутникові канали, які мають вузьку молодіжну спеціалізацію. Перший – лідер по соціальних проектах, яких ми багато запустили у вересні і готуємо до запуску із середини січня. Це такі програми, як "Хочу, щоб ти була", "Вечірня казка", "Глибинне буріння", "Контрольна робота" та багато інших. Життя сьогодні настільки динамічне, що наші глядачі тільки вчаться дивитися подібні програми, адже вже давно їх привчили дивитися бойовики й екшени. Але все одно, рано чи пізно, ми повернемось до загальнолюдських цінностей".

Лірична сімейна комедія "Кумівські байки" стане прекрасним подарунком для глядачів Першого Національного, адже в нашому житті так мало хороших і добрих фільмів, які можна подивитися всією сім'єю, зібравшись на свято. Дивіться фільм на нашому каналі 13 січня 2011 о 21.20 (повтор 16 січня в 19:00).

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: