:
Новий сезон для молодіжного ток-шоу

Новий сезон для молодіжного ток-шоу "Нащадки" починається 17 січня

14 січня 2011

У минулому році щоп’ятниці в ефірі Першого Національного виходив спецпроект молодіжного ток-шоу "Нащадки" – талант-шоу "Хвилина на Першому", в якому діти-школярі в прямому ефірі могли продемонструвати всій країні свої таланти та розповісти про свої досягнення. Переможниця талант-шоу 9-річна Єва Панаріна здобула обіцяний приз – зйомку у святковій новорічній програмі телеканалу.

Зважаючи на велику кількість охочих взяти участь у проекті, з 17 січня "Нащадки" надають три своїх ефіри для талант-шоу. Кожного вівторка демонструватимуть здібності разом зі своїми онуками бабусі й дідусі, у четвер діти виступатимуть разом зі своїми батьками, а щоп’ятниці, як і раніше, кожна дитина України зможе вийти на сцену проекту "Нащадки" і сказати всім глядачам: "Дивіться, що я можу! Я цим пишаюся!".

Але й обговорення гострих підліткових тем та вирішення проблем сучасної молоді ток-шоу "Нащадки" збереже. Щосереди в ефірі знову актуальні теми та відверті історії. А у понеділок – традиційне спілкування із зірками України. У прямому ефірі глядачі ток-шоу зможуть поставити будь-які запитання улюбленим співакам, акторам та спортсменам.

"Первый Национальный" – общенациональный телеканал. В эфире с 1951 года. Является членом EBU. Техническое покрытие в панели GFK - 97,6%. Среднесуточная доля аудитории "18+" за 2010 год составила 2,59% (общая аудитория). Генеральный директор – Егор Бенкендорф.

Читайте також: