:
19 січня – прем'єра програми

19 січня – прем'єра програми "Досвід" з Наталією Семенченко

17 січня 2011

У середу 19 січня о 21:50 на Першому Національному дивіться прем’єру програми "Досвід" з Наталією Семенченко.

"Досвід" – новий розмовний проект Першого Національного, в студії якого обговорюються найважливіші теми економічного та соціального розвитку України — медична реформа, економічна політика, проблеми житлово-комунального господарства, освіта, армія, судова система, екологія, енергетична безпека, інфраструктурне будівництво, умови праці, пенсії, ціни та інфляція тощо.

Учасники програми — професіонали, які кожен день працюють у сфері теми програми, люди, від яких залежить напрямок розвитку обговорюваної проблеми і які реально впливають на ситуацію та можуть її змінити. До дискусії в програмі "Досвід" долучаються представники влади, лідери громадських організацій, спеціалісти, експерти.

Мета програми — роз'яснити людям сутність проблеми, а також спільно дійти згоди щодо способів її можливого вирішення. Під час кожної програми учасники висвітлюють найголовніші питання і дають відповіді на гострі звернення громадян.

Модератор і автор програми — Наталія Семенченко, кандидат економічних наук, доцент, член-кореспондент УАН. Опублікувала більш ніж 70 наукових робіт з питань економіки та соціального розвитку. Випускниця НТУУ "КПІ", сьогодні – доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки факультету менеджменту та маркетингу. Має 11- річний досвід викладацької діяльності і майже 10-річний досвід бізнес-консультанта й радника з питань управління та комунікацій. Автор тренінгових програм з економіки та управління фінансами. Спікер, відзначений європейськими та українськими дипломами.

Наталія Семенченко: "Головна наша мета – простою мовою, разом із впливовими спеціалістами та експертами, розкрити нашим громадянам зміст суспільних проблем, структурних реформ, поділитись досвідом виходу із певних проблемних ситуацій, залучити суспільство до змін, які відбуваються в країні. Перші наші  програми присвячені таким важливим питанням, як медицина, кредити, ЖКГ та пенсійна реформа – тобто тим питанням, які сьогодні стосуються кожного із нас і в яких ми зобов’язані розібратись і розуміти, як діяти. Сподіваюсь, що завдяки нашій програмі, кожен здобуде безцінний досвід, який зможе використати у повсякденному житті".

Темою прем’єрної програми стане реформа системи охорони здоров’я України. Гостями програми стануть Валерій Коновалюк, народний депутат України, комітет з питань охорони здоров’я; Юрій Поляченко, екс-міністр охорони здоров'я, директор Інституту хірургії та трансплантології АМН України; Валентина Очеретенко, голова правління спілки громадських організацій "Всеукраїнська асоціація захисту прав пацієнтів "Здоров'я нації"; Олександр Залєтов, заступник голови ради Ліги страхових організацій.

"Первый Национальный" – общенациональный телеканал. В эфире с 1951 года. Является членом EBU. Техническое покрытие в панели GFK - 97,6%. Среднесуточная доля аудитории "18+" за 2010 год составила 2,59% (общая аудитория). Генеральный директор – Егор Бенкендорф.

Читайте також: