:

"Африканські пристрасті" - студия готова!

09 червня 2010

9 червня, рівно за два дні до офіційної прем'єри програми "Африканські пристрасті" на Першому Національному, в "Савік Шустер Студіо" презентували нову студію, створену спеціально під цей проект. Зараз, коли до першого ефіру залишається менш ніж 48 годин, важко повірити, що студія буде готова в строк, але команда, яка готує ток-шоу, пообіцяла всім любителям футболу, що закінчить усе до 16-ої години 11 червня.

Оснащена найсучаснішими 3D-технологіями, що дозволяють розглянути найцікавіші моменти під будь-яким кутом зору, студія "Африканських пристрастей" не має аналогів в Україні. Найкраща у Європі ПТС Hi-definition, куплена спеціально під цей проект, зможе подарувати глядачам цілковито нові враження від уже побаченого футбольного моменту.

"Ця ПТС дозволяє будь-який футбольний момент проаналізувати з абсолютно нового боку. Вибравши певний шматочок, ми можемо зробити 3D-макет і поглянути на нього, наприклад, з точки зору бокового судді, воротаря, гравця тощо. Це дає нам змогу глибше проаналізувати даний момент", - розповіла Ольга Невська, чиїй руці і належить дизайн нової студії футбольного ток-шоу.

Щодня у прямому ефірі проводитиметься вікторина, головним призом дня стануть офіційні футбольні м'ячі ЧМ-2010 з автографами зірок світового футболу. А головним призом усього проекту буде автомобіль. Він дістанеться тому, хто точно назве переможця турніру.

Ток-шоу "Африканські пристрасті" виходитиме на Першому Національному щодня. За півгодини до початку трансляції першого матчу в студії "Пристрастей" зберуться гості й експерти (перший футбольний поєдинок на Першому починатиметься о 13:00), щоб спрогнозувати результат гри. "Хочу підкреслити, що в Україні практика передматчевого коментування ще не використовувалась. Це швидше популярна в Європі фішка. Будемо сподіватись, що українські глядачі з цікавістю поставляться до такого нововведення", - підкреслив Савік Шустер. А закінчуватиметься програма далеко за північ о 01:30. Савік Шустер також коментуватиме футбольні матчі ЧМ-2010.

Окрім футболу, в студії можна буде побачити виступи різних виконавців, що дозволить залучити до ток-шоу й жіночу аудиторію.

Перший ефір ток-шоу на Першому Національному відбудеться 11 червня о 16:00, перед першим матчем Чемпіонату світу між збірними ПАР і Мексики.

Гостями першого ефіру будуть:

  • Заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш
  • Народний артист України Остап Ступка
  • Ірина Ступка
  • Генеральний директор "Мистецького Арсеналу" Наталія Заболотна
  • Футболісти: Олег Саленко, Сергій Ребров, Василь Кардаш
  • Суддя ФІФА Віктор Дердо
  • Телеведучий Олексій Мочанов
  • Телеведуча Інна Цимбалюк

Читайте також: