:
Перший Національний покаже цикл короткометражних фільмів про Велику Вітчизняну війну

Перший Національний покаже цикл короткометражних фільмів про Велику Вітчизняну війну

28 січня 2011

Перший Національний розпочинає підготовку до святкування Дня Перемоги.  

Цього року ми будемо святкувати це всенародне свято Перемоги над фашизмом у 66-й раз. Роль України у Великій Вітчизняній Війні 1941-45 рр. неоціненна, адже значна частина грандіозних битв відбувалася саме на її території.

Спеціально для своїх глядачів Перший Національний покаже цикл короткометражних фільмів про найзначніші моменти війни на території України та невідомі деталі, великі подвиги воїнів та досягнення інженерів і працівників тилу, які вплинули на хід війни.

В ефірі Першого вийдуть фільми про: початок і передісторію війни, оборону міст-героїв, визвольні операції (Бєлгородсько-Харківська, Чернігівсько-Прип'ятська, Київська, Кіровоградська, Корсунь-Шевченківська, Умансько-Чернівецька, Кримська, Львівсько-Сандомирська та Яссько-Кишинівська); найбільші битви (танковий бій Луцьк-Броди-Рівне, битва під Уманню, битва за Дніпро, битва під Бродами ); про нагороди і військову техніку, завдяки якій вдалося переламати хід війни.

9 травня глядачі Першого зможуть побачити телемарафон з включенням з міст-героїв, а також трансляції урочистих заходів за участю ветеранів.

Відзначайте головну Перемогу разом з Першим Національним!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: