:
У програми

У програми "Глибинне буріння" тепер є свій сайт

02 лютого 2011

Перший Національний запустив сайт нового проекту "Глибинне буріння".

На сайті можна переглянути архівні випуски, знайти всі новини програми, прочитати коментарі Андрія Пальчевського, дізнатись детальну інформацію про гостей та теми програми. Також в новинах сайту ви зможете знайти всі нові публікації та відео, авторитетні думки та судження, які безпосередньо стосуються тем, які раніше обговрювались у студії програми.

Адреса сайтуhttp://gb.1tv.com.ua.

В кінці січня сторінка проекту також була зареєстрована у Facebook - www.facebook.com/GlibinneBurinna. Також ви можете отримувати короткі повідомлення від проекту "Глибинне буріння" у Twitter-і - http://twitter.com/GlibinneBurinna.

Програма "Глибинне буріння" побудована у вигляді діалогу з відомими сучасниками. Глибокі роздуми над проблемами, що хвилюють сьогоднішнє суспільство, дають можливість з‘ясувати думку співрозмовників, дати ту чи іншу оцінку подіям, що відбуваються в нашому житті. Гості програми – інтелектуальна еліта, носії оригінальних концепцій та свіжих поглядів, аналітики та прогнозисти, лідери громадської довіри та зірки, стратеги і політики, які визначають розвиток націй.

Головна мета програми — розмова про непрості речі простими словами з непростими людьми.

Автор програми – Андрій Пальчевський.

Сайт програми "Глибинне буріння" став черговим тематичним сайтом Першого Національного. Раніше в інтернеті з'явились інтернет-сторінки "Підсумків тижня", "Світу спорту", "Магії цирку", "Євробачення", "Телеакадемії". Каналом також були створені сайти, присвячені Чемпіонату світу з футболу та Візиту Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Україну.

Оновлений сайт "Першого національного" працює з 23 травня 2010 року. Середне число відвідувань сайту – 10 тис. Минулої п'ятниці сайт каналу відвідало 17,8 тисяч осіб.

"Перший Національний" – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,16% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: