:
Вікенд на Першому

Вікенд на Першому

04 лютого 2011

Холодними зимовими вихідними немає нічого приємнішого ніж відпочити вдома перед телевізором, зігріваючись гарячим чаєм. В ці вихідні це буде особливо приємно, адже вікенд-проекти Першого Національного не дадуть занудьгувати.

Субота

О 12:50 та 21:45 Кубок світу з біатлону знову заполонить твій телевізор. Вболівай за українських "стрільців" та милуйся краєвидами Америки.

О 14:30 група "СМС" відкриє сезон полювання…на кабанів. Дізнайся який компромат знайшов на дівчат Нікіта Добринін, як вони вибирали зброю та кого вполювали у програмі "Так просто".

Неділя

О 09:05 тебе, як завжди, чекатиме неймовірний, а головне - цікавий підйом. Цього разу Тімур Мірошниченко прослідкує шлях смс-ки від одного мобільного телефону до іншого. Серфінг на радіохвилях - в програмі "Як це?".

Якщо ти не знаєш хто такі агами та дегу, або що робити, щоб домашній улюбленець не загубився – дивись програму "Хто в домі хазяїн?" о 9:30.

А об 11:55 згадай дитинство або повчись бешкетувати у справжніх профі – "Пеппі Довга Панчоха" цієї неділі дає майстер-клас на Першому.

О 14:25 – найкращі поєдинки Віталія Кличка та ексклюзивне інтерв'ю володаря поясу WBC перед відї'здом на підготовчий збір. Про свого майбутнього суперника і стратегію перемоги розповість Віталій Кличко у програмі "Чоловічий клуб".

Іво Бобул поміняє сцену на сільську кузню, напече булочок та розкриє свої таємниці у програмі "Ближче до народу" о 15:25.

О 17:20 в проекті "Про що кіно?" Савік Шустер та його гості обговорять фільм Ніка Касаветіса "Альфа Дог" за участю Брюса Уіліса, Шерон Стоун та Джастіна Тімберлейка, а також жорстокі ігри реального життя. 

"Перший Національний" – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,16% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: