:
НТКУ відкрив унікальний музей програми

НТКУ відкрив унікальний музей програми "Надвечір’я"

04 лютого 2011

Тепер у НТКУ є не лише єдиний в Україні музей телебачення, а й перший музей однієї програми. До свого 22-річчя єдина в українському медіапросторі програма для літніх людей "Надвечір’я" відкрила власний музей, де представлені різноманітні експонати, створені і подаровані програмі Першого за усі роки її існування. Тут можна побачити і вишивки Лариси Кириченко, пам'ять про яку береже програма, і картину, написану шанувальницею програми з Черкас - випускницею 41-го року, і справжнє веретено, привезене з Луганської області, і ще безліч унікальних подарунків з усіх куточків України.  Відкриття музею відбувалося з піснями, танцями та караваєм. Генеральний директор телеканалу Єгор Бенкендорф урочисто перерізав червону стрічку та одразу ж запропонував музею нове, ще більше приміщення, побажавши таким чином, розростання та процвітання як музею так і "Надвечір’ю".

"Унікальність цієї колекції в тому, що це музей однієї передачі, - розповіла незмінна ведуча програми Тамара Володимирівна Щербатюк. – Усі ці подарунки – від наших глядачів та гостей. Для мене цей музей – життя, своєрідний літопис "Надвечіря". І найголовніше – це відгук глядачів. Це ж скільки потрібно ентузіазму, щоб не лише створити ці шедеври, а й довезти їх до нас з найвіддаленіших куточків України! Значить, ми потрібні. Значить, ми не безликий телепростір. Значить, нас завжди хтось дивиться. Це найцінніше".

Програма "Надвечір'я" уже 22 роки є своєрідним клубом для літніх людей, куди вони можуть прийти, поспілкуватись з новими чи старими друзями, обговорити життєві проблеми, поспівати, потанцювати, згадати молодість.

"Наша програма – для радості, а також для спокою душі.  Адже, я глибоко переконана, що спокій душі – це соціальна проблема, а не особиста. І так добре, що серед усього цього галасу політики та реклами, ми можемо раз на тиждень спокійно поговорити про душу", - розповіла Тамара Володимирівна.

Отже, щоп’ятниці о 12:20 в ефірі Першого на вас завжди чекає Тамара Щербатюк з незвичайними гостями та незвичайними історіями. Для хорошого настрою на весь тиждень. В програмі "Надвечір’я".

"Перший Національний" – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,16% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: