:
До 20-ї річниці Незалежності Перший Національний розпочав показ серії матеріалів про видатних українців

До 20-ї річниці Незалежності Перший Національний розпочав показ серії матеріалів про видатних українців

07 лютого 2011

До 20-ї річниці Незалежності України на Першому Національному стартував цикл сюжетів, присвячений визначним українським постатям новітньої історії нашої держави. Роки незалежності найбільш запам’яталися українцям гучними подіями в тих чи інших сферах суспільства. Але кожну подію творять люди. Серія сюжетів виходитиме під назвою "Обличчя України. 1991 рік", "Обличчя України. 1992 рік", - до 2011 року.

Ідея матеріалів — розповісти про найцікавіші та найбільш значимі постаті в становленні української держави. Це історії про тих, хто піднімав на світовий рівень українську культуру, спорт, шокував своїми винаходами і давав шанс пишатися своєю країною кожному українцю. Чим ці люди увійшли в історію своєї країни? Якою ціною далася їм слава? Чи легко бути героєм свого часу?

Поряд з прізвищами відомими на весь світ - Володимир Кличко, Ярослава Стецько, Олександр Шалімов, будуть і менш відомі у світі, але визначні для українців.

Метою сюжетів є показати через історичне обличчя України, що успіх країни — це її люди.

Сюжети виходитимуть у програмі "Підсумки дня" щосуботи з 5 лютого по 20 серпня 2011 року.

"Перший Національний" – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,16% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: