:
Ведучий Першого Національного полетить у космос

Ведучий Першого Національного полетить у космос

09 лютого 2011

Ведучий програми "Глибинне буріння" Андрій Пальчевський стане першим українським космічним туристом. Він увійшов до команди "піонерів" - перших ста космічних туристів американської компанії Space Adventures. Виліт відбудеться із США приблизно в кінці 2011 року.

Детальніше про це ви дізнаєтесь у четвер, 10 лютого о 22:00 в ефірі Першого Національного в програмі "Глибинне буріння", присвяченій темі космосу.

Необхідна для подорожі в космос підготовка - необтяжлива.

"Мені рекомендували вести здоровий спосіб життя, тримати себе в хорошій спортивній формі. Посилена підготовка до польоту буде лише за три дні до старту", - розповів Андрій Пальчевський.

Незважаючи на те, що сьогодні космос вже вважається досить освоєним, він аж ніяк не безпечний.

"Близько 4% космічних туристів не повернулися. І ця статистика трохи лякає", - повідомив Андрій Пальчевський.

В обговоренні космічної теми в ефірі Першого візьмуть участь: Герой України - Віталій Кличко, телеведуча - Маша Єфросиніна, доктор технічних наук, космолог - Віталій Яценко і актор - Борис Барський.

Дізнайтеся більше у програмі "Глибинне буріння" на Першому Національному щочетверга о 22:00.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: