:

"Нащадки" об’єднують родини!

09 лютого 2011

Минулого року в ефірі Першого Національного щоп’ятниці виходив спецпроект молодіжного ток-шоу "Нащадки" – талант-шоу "Хвилина на Першому". Діти могли продемонструвати всій країні свої таланти та розповісти про свої досягнення в прямому ефірі. Зважаючи на велику кількість охочих взяти участь у проекті, з початком нового сезону "Нащадки" надають всі чотири своїх ефіри для талант-шоу.

"У нашому проекті може взяти участь будь-яка дитина. На відміну від інших талант-шоу, у нас немає жодних вікових обмежень. Більш того, ми зробили невеличкий сюрприз для батьків та бабусь і дідусів талановитих дітлахів. Щовівторка та щочетверга вони разом зі своїми онуками та дітками мають змогу виступити на одній сцені.

Девіз нашої програми – "Нащадки" об’єднують родини!" – не випадковий. Часто дітям важко віднайти спільну мову з дорослими, а ось така творчість допомагає не лише розвиватися малечі, але й зміцнює родинні зв’язки", – розповіла Ніна Пономарьова, завідувач редакції дитячих і молодіжних програм НТКУ.

Вже скоро проект матиме свій власний сайт, де будуть викладені відео з номерами всіх учасників. Проголосувавши, відвідувачі сайту зможуть обрати найкращі виступи, після чого переможці матимуть змогу виступити на гала-концерті, який відбудеться наприкінці навчального року.

Тож нагадаємо, що кожного вівторка свої таланти можуть продемонструвати разом зі своїми онуками бабусі й дідусі, щочетверга діти виступають разом зі своїми батьками, а щосереди та щоп’ятниці кожна дитина України може вийти на сцену проекту "Нащадки" і сказати всім глядачам: "Дивіться, що я можу! Я цим пишаюся!".

Для участі у проекті достатньо лише зателефонувати за номером 481-46-46 і зареєструватися.

Не втрачайте свого шансу! Телефонуйте вже зараз!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: