:

"Так просто!" та Віталій Козловський дарують дітям свято!

10 лютого 2011

Після виходу в ефір на Першому Національному програми "Так просто!" за участю Влада Ями, редакція дитячих і молодіжних програм отримала багато вдячних відгуків від глядачів.

Нагадаємо, що на День Святого Миколая "Так просто!" разом з Владом Ямою здійснювали новорічні мрії мешканців дитячого будинку сімейного типу Наталії та Сергія Ґедзів.  

"Щасливі посмішки цих  діточок, вартували зусиль, яких доклала творча група під час підготовки  цієї програми, - розповіла керівник проекту Людмила Рябчук. – Тому, ми вирішили не зупинятися на  досягнутому і продовжити робити добрі справи для обездолених діток разом із зірками шоу-бізнесу".     

Цього разу програма "Так просто!" та Віталій Козловський завітали з подарунками до вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Вовк.

"Було дуже приємно, що з  цією пропозицією творча група звернулася саме до мене. Я дуже люблю дітей і всіляко намагаюся їм допомогти, тому я з радістю погодився взяти участь у програмі, - розповів Віталій. - У мене залишились неймовірно позитивні враження від спілкування з цими дітками, адже вони всі такі талановиті та яскраві особистості! Я гадаю, що таке починання треба обов’язково підтримати і продовжувати!"

Програма "Так просто!" це молодіжний розважальний проект, який  розкриває приховані вміння публічних людей, про які вони й самі, можливо, не здогадувались. Адже кожна публічна людина має своє унікальне хобі чи захоплення і нерідко готова поділитися деякими своїми секретами та продемонструвати свої приховані таланти.

Дивіться програму "Так просто!" з  Віталієм Козловським у суботу 12 лютого о 15:00 на Першому національному і ви побачите на що ще здатні наші зірки!

Перший здійснює будь-які твої бажання! Адже це – "Так просто!".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: