:
НТКУ співпрацюватиме з Міністерством охорони здоров’я

НТКУ співпрацюватиме з Міністерством охорони здоров’я

10 лютого 2011

Сьогодні, 10 лютого, генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф та Міністр охорони здоров’я України Ілля Миколайович Ємець підписали Меморандум про співпрацю. Відтепер НТКУ висвітлюватиме ситуацію та реформи у медичній галузі.

"Для мене як для Міністра, члена Уряду, Перший Національний – головний канал, який висвітлює професійно ті проблеми, які стосуються нашої держави. І звичайно, що Міністерство охорони здоров’я буде не просто співпрацювати, а своєчасно надавати інформацію про те, що стосується охорони здоров’я в цілому, які стосуються пріоритетних напрямків розвитку. Я думаю, що це взагалі буде важливим і корисним для всього українського суспільства", - прокоментував Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець.

"Телеглядачі Першого отримуватимуть швидку інформацію, а також широке висвітлення роботи медиків з метою популяризації цієї професії, новини про хвороби та останні досягнення медиків. Це будуть сюжети і в соціальних проектах, таких як "Віра.Надія.Любов", який вже багато разів допомагав людям справлятися з їх проблемами, в тому числі і хворобами, так само в програмі "Здоров'я" і в "Новинах". Таким чином, Перший Національний разом з профільним міністерством буде піднімати рівень культури здоров'я, для того щоб наше суспільство було здоровим не тільки морально, про що ми так само піклуємося, але і фізично", - розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: