:
Вітаємо з днем народження генерального директора Першого Національного Єгора Бенкендорфа!

Вітаємо з днем народження генерального директора Першого Національного Єгора Бенкендорфа!

14 лютого 2011

Шановний Єгоре Андрійовичу!

Сьогодні ми, весь колектив Національної телекомпанії України, щиро вітаємо Вас з днем народження!

Бажаємо, щоб Ваше життя було подібне до яскравого світу телебачення - насичене і багатогранне. Нехай кожен день вас зустрічає тільки позитивними анонсами і хорошими новинами!

З Вашим приходом Перший Національний отримав ту енергію, яка висунула його далеко вперед, в топ кращих телеканалів країни.

У цей день, ми бажаємо Вам, щоб усі починання мали такий надзвичайний успіх, а творча жилка, яку Ви зберегли, будучи, по суті, адміністратором, залишалася у Вас завжди.

Бажаємо Вам більше креативних проектів та їх успішної реалізації, зростання рейтингів і числа глядачів та збереження об'єктивності думки для створення саме того телебачення, яке дійсно потрібно Україні.

І звичайно – сталевого здоров’я та негасимого духу, щоб підтримувати Ваш смак до роботи та життя!

Ваш день збігся ще з одним святом, і не випадково - бажаємо Вам, щоб як люди в цей день відкриваються один одному, так і кожен день близькі завжди будуть відкритими для Вас! Як голові не тільки телеканалу, а в першу чергу – щасливої родини, бажаємо нехай тепло сім'ї та домашній затишок перетворюють зимові дні в тропіки, а відпочинок дарує яскраві враження, які заряджають Вас енергією та оптимізмом!

Колектив НТКУ

Читайте також: