:
Перший Національний допоможе вихованцям дитячих будинків знайти сім'ю

Перший Національний допоможе вихованцям дитячих будинків знайти сім'ю

16 лютого 2011

20 лютого о 20.30 на Першому Національному стартує новий соціальний проект "Хочу, щоб ти була". Його мета – допомогти вихованцям дитячих будинків знайти сім'ю. Ведуча – співачка Тетяна Нєдєльська.

"Унікальність програми "Хочу, щоб ти була" полягає в тому, що ми намагаємося розкрити особистість кожної дитини. Мало просто показати фото і сказати, що цьому малюку потрібна сім'я. Хочеться, щоб людина по той бік екрану, почувши голос дитини, дізналася, чим вона живе, про що мріє, про її таланти, її слабкості, нарешті. Іноді одна фраза, один дитячий погляд можуть послужити для потенційних усиновлювачів поштовхом до ухвалення рішення", – вважає Тетяна Нєдєльська.

Знімальна група програми "Хочу, щоб ти була" побувала в дитячих будинках і зняла історію кожного з них у вигляді документального міні-фільму.

"Як правило, коли люди хочуть усиновити дитину, вони надають перевагу немовлятам. А старших дітей увагою оминають. У проекті "Хочу, щоб ти була" ми розповідатимемо про те, як живуть люди, які всиновили дітей, старших за віком. Це щасливі, гармонійні сім'ї", – сказав генеральний продюсер Першого Національного Олексій Семенов.

"Я вважаю, телебачення має бути орієнтоване на добро і творення. Запускаючи програму "Хочу, щоб ти була", ми хочемо показати, що з вихованцями дитячих будинків легко порозумітися. І донести до глядача – ці діти зможуть зробити життя своїх батьків щасливим і повним", – вважає генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: