:

"Магія цирку" стартує в Україні!

16 лютого 2011

Цими вихідними Перший Національний проведе всеукраїнський відбір міжнародного шоу "Магія цирку".

В суботу, 19 лютого, відбудеться кастинг учасників національного відбору нового телевізійного міжнародного шоу "Магія цирку".

Участь у кастингу візьмуть понад 100 учасників з 62 цирковими номерами. З них журі обере 16 фіналістів. І вже наступного дня на фіналі національного відбору буде обрано 5 переможців.

В неділю, 20 лютого, о 12:00 в концерт-залі "Кобзов" (м. Київ, вул. Дегтярівська, 7-А) відбудеться фінал національного відбору нового телевізійного шоу "Магія цирку".

Міжнародний телевізійний проект "Магія цирку" – це абсолютно нове телевізійне шоу, створене ЕВU. Кожна країна повинна надати п'ять конкурсантів – представників різних жанрів циркового мистецтва – клоунів, жонглерів, дресирувальників, акробатів і майстрів інших жанрів. Проект проходить за форматом, який вибирає мовник, але з активним залученням дітей-учасників, які беруть участь у підготовці номера, виборі музики і костюмів.

Важлива соціальна місія нового шоу "Магія цирку" буде продовжена організаторами національного відбору. На фінал нацвідбору, окрім глядачів, які придбали білети, завітають маленькі вихованці дитячих будинків, для яких це стане справжнім святом.

Квитки на фінал національного відбору можна придбати в касах концерт-залу "Кобзов" за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 7-А (ст. метро "Лук’янівська").

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: