:
Всеукраїнський відбір міжнародного шоу

Всеукраїнський відбір міжнародного шоу "Магія цирку"

17 лютого 2011

19 і 20 лютого в Києві відбудеться всеукраїнський відбір учасників нового міжнародного шоу "Магія цирку". Цього року Україна вперше буде представлена на арені в Женеві (Швейцарія) своїми маленькими циркачами (вік учасників від 9 до 13 років).

У найближчу суботу і неділю в концерт-залі "Кобзов" відбудеться національний відбір, в результаті якого з більш ніж зі 100 учасників, що подали заявки з 68 номерами, журі вибере 5 номерів.

Журі національного відбору шоу "Магія цирку":

  • Єгор Бенкендорф – генеральний директор Першого Національного
  • Ігор Іващенко - артист і продюсер театру пластичної комедії "МІМІРІЧІ"
  • Микола Кобзов - президент Всеукраїнської громадської організації "Цирковий союз Кобзов", заслужений працівник культури України
  • Олександр Чуніхін - директор і художній керівник КДАЕЦМ
  • Анатолій Залевський - володар золотої медалі міжнародного конкурсу циркового мистецтва в Парижі, володар Золотого Клоуна міжнародного конкурсу цирковий мистецтва в Монте-Карло.

Ведучі фіналу Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко.

Після національного відбору представники EBU виберуть 3 номери, які в листопаді цього року представлять Україну на міжнародному шоу "Магія цирку".

Квитки на фінал національного відбору, що відбудеться 20 лютого о 12:00, можна придбати в касах концерт-залу "Кобзов" за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 7-А (ст. метро "Лук'янівська").

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: