:
Вперше в історії українського телебачення повідомлення з Twitter потрапили в ефір

Вперше в історії українського телебачення повідомлення з Twitter потрапили в ефір

18 лютого 2011

Хочеш, щоб про твою думку дізналась вся країна? Залиш коментар на сторінці "Глибинного буріння" на Twitter. Відтепер кожен коментар глядачів програми "Глибинне буріння" може потрапити в прямий ефір. Заходьте на сторінку програми у Twitter http://twitter.com/GlibinneBurinna, залишайте свої коментарі, беріть участь у обговоренні тем, ставте свої питання, відповідайте на питання програми, висловлюйте свої думки — і кращі коментарі потраплятимуть в ефір Першого Національного кожного четверга о 22.00.

Тема наступної програми — щастя. Гість програми — перший президент України Леонід Кравчук.

Програма "Глибинне буріння" побудована у вигляді діалогу з відомими сучасниками. Глибокі роздуми над проблемами, що хвилюють сьогоднішнє суспільство, дають можливість з‘ясувати думку співрозмовників, дати ту чи іншу оцінку подіям, що відбуваються в нашому житті. Гості програми – інтелектуальна еліта, носії оригінальних концепцій та свіжих поглядів, аналітики та прогнозисти, лідери громадської довіри та зірки, стратеги і політики, які визначають розвиток націй.

Головна мета програми — розмова про непрості речі простими словами з непростими людьми.

Серед учасників перших випусків програми "Глибинне буріння" всесвітньовідомий російський режисер Микита Міхалков, ведучі найпопулярніших українських політичних ток-шоу Євгеній Кисельов, Савік Шустер та Андрій Куликов, народний артист України Ян Табачник. Серед наступних гостей програми – перший президент СРСР Михайло Горбачов, нобелівський лауреат з фізики 2005 року Джон Голл, чемпіон світу з боксу Віталій Кличко.

Автор програми Андрій Пальчевський: "У ХХІ столітті вже навіть соромно не мати своєї сторінки у соціальній мережі чи Twitter. Особливо, коли мова йде про телевізійний проект. З початку виходу "Глибинного буріння" ми відкрили наші сторінки у Facebook та Twitter і, я сподіваюсь, що наші телеглядачі долучаться до обговорення тем, які ми піднімаємо у наших програмах. Читайте нас у Facebook та Twitter, ставте питання і залишайте коментарі, тим паче, що тепер вони можуть потрапити в ефір, а ваші питання ми зможемо адресувати нашим гостям".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: