:
Перший Національний вітає з Днем захисника Вітчизни

Перший Національний вітає з Днем захисника Вітчизни

21 лютого 2011

23 лютого о 19:05 в ефірі Першого Національного концерт "Офіцерська честь" до дня захисника Вітчизни.

Зі святом глядачів Першого привітають Альона Вінницька, Анастасія Приходько, Микола Гнатюк, Іво Бобул, дует Руслана Писанка-Володимир Гришко, Оксана Білозір, Алла Кудлай,Олександр Пономарьов,Тетяна Недєльська, Наталя Бучинська, а також Олег Гаврилюк,Оксана Пекун та квартет "Гетьман". Свої подарунки для військових підготували і молоді виконавці: Олексій Матіас виконає пісню з легендарного кінофільму "17 миттєвостей весни", Альоша –незабутній "Синій платочок", а дівчата з групи "Жемчуг" згадають нашу славетну співачку Раїсу Кириченко, виконавши її пісню "Пане полковнику".

Ведучі концерту: актор Анатолій Гнатюк та співачка Маша Собко.

Особливо усі відзначили зовсім нове і незвичайне оформлення сцени.

Гості були приємно здивовані новою декорацією, професіоналізмом постановки. Вони охоче ділилися враженнями з журналістами: "Все організовано на високому  рівні. Світло, звук, декорація. І на сцені такій чудовій особливо приємно виступати. Це ще раз показує, що Перший Національний змінюється. Така сцена гідна Першого телеканалу країни".

"23 лютого - дуже значимий для мене день. Це свято з мого дитинства. Я його пам'ятаю все своє життя. Мене оточує багато чоловіків. У мене є коханий. Я готова вітати всіх їх щороку улюбленими піснями, аби вони завжди залишалися поруч. Думаю, для жінки найстрашніше - це проводжати свого чоловіка, батька на війну. Сподіваюся, нас ця чаша мине. У день Захисника Вітчизни я хочу побажати всім мирного неба над головою", - сказала під час запису концерту співачка Альона Вінницька.

Настя Приходько сказала, що у неї це свято асоціюється з дідусем - ветераном війни. І зізналася, що для їхньої родини це особливий день: "Дідусь і бабуся одружилися 23 лютого. А у цьому році у них мало б бути золоте весілля. Але, на жаль, дідуся вже немає в живих. Я присвячую свій виступ бабусі. І всім ветеранам".

Звучали пісні і  драматичні, і жартівливі… Всі пісні-як зізнання в коханні нашим чоловікам.

Але ж свято це перш за все професійне - свято захисників Вітчизни. Подвиги ветеранів - це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у суспільстві. Саме для ветеранів музичні подарунки і підготували молоді виконавці Матіас, Альоша, дует "Жемчуг".

Креативна ідея постановки концерту належить музичному продюсеру Першого Національного Владу Багінському.

"Для всіх чоловіків в цей день приємно, щоб їх вітали кохані і красиві жінки. Для людей, які зберігали і бережуть для нас свободу і мирне небо над головою важливо, щоб діти і онуки пам'ятали про них. Тому 23 лютого в ефірі Першого прекрасні представниці шоубізу присвячуватимуть свої пісні коханим, а молоде покоління - віддавати данину поваги ветеранам піснями часів війни", - розповів продюсер проекту Влад Багінський.

Перший Національний– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9%. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: