:
Увага! Жеребкуванння учасників нацвідбору

Увага! Жеребкуванння учасників нацвідбору "Євробачення" відбудеться у п’ятницю

23 лютого 2011

Жеребкування учасників нацвідбору "Євробачення 2011" відбудеться 25 лютого у програмі "Шустер LIVE" о 19:00. У прямому ефірі буде визначено порядок виступів конкурсантів у фіналі нацвідбору "Євробачення 2011", який відбудеться у суботу 26 лютого.

У п’ятницю у студії "Шустер LIVE" Олексій Матіас, Злата Огнєвіч, Міка Ньютон, Джамала, EL Кравчук, Едуард Романюта, Дар'я Медова, Віталій Галай, Анастасія Приходько, гурт "Bahroma", Владислав Левицький, Денис Повалій, Шаніс, гурт "Жемчуг", Іван Березовський, Тетяна Воржева, Олена Корнєєва, тріо "Zакльопки" та Міла Нітіч зроблять свій останній крок до фіналу - визначення співака країни європейського рівня.

А 26 лютого 2011 року в прямому ефірі Першого Національного відбудеться фінальна частина національного відбору на конкурс "Євробачення", де на очах у мільйонів глядачів чесно й прозоро буде обрано учасника, який  представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Німеччині. У цей же день на сайті Першого Національного буде викладена уся статистика голосування, тож кожен охочий зможе на власні очі  переконатися у чесності голосування.

Ти дізнаєшся про все першим. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: