:
Перший Національний вітає усіх захисників Вітчизни

Перший Національний вітає усіх захисників Вітчизни

23 лютого 2011

Перший Національний вітає всі покоління захисників Вітчизни, завдяки яким ми вже кілька десятиліть святкуємо 23 лютого під мирним небом над головою!

Від усього колективу Першого Національного велика подяка вам, безстрашним героям, за те, що подарували нам це спокійне небо і впевненість у майбутньому!

У цей день ми не лише згадуємо солдатів і бійців, що служили і захищали нашу країну в часи воєн і негараздів. У цей день ми вшановуємо і тих справжніх чоловіків, які зараз охороняють наш спокій. Чоловіків, які не побояться постояти за себе, за свою сім'ю і близьких, незалежно від віку та професії. І навіть юних хлопчаків, які в майбутньому будуть готові заступитися за честь Батьківщини.

Нехай ваше життя освітлює слава перемог і ваша любов та відданість своїй Вітчизні! А будинок буде маленькою фортецею, наповненою щастям, затишком, теплом і веселим сміхом. Адже ви, справжні чоловіки, не тільки захисники країни у військовий час, але і захисники свого дому і близьких у спокійний час.

Величезне спасибі вам за героїзм і велику любов до своєї Батьківщини та співвітчизників. За те, що не сумніваєтеся, вибираючи між тим, що вірно, і тим, що легко. Ви вселяєте в нас упевненість у завтрашньому дні і правильності обраного шляху.

Будьте першими в усьому зі святом!

Читайте також: