:
19 пісень-фіналістів Нацвідбору

19 пісень-фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2011": слухай, ділися враженнями, коментуй в онлайні!

23 лютого 2011

Цієї суботи, 26 лютого, відкриється головна інтрига цього року – хто ж поїде на Конкурс "Євробачення-2011" в Німеччину.

Після завершення національного відбору, що розпочався в серпні минулого року, до фіналу увійшло 19 виконавців. Кожну з пісень, заявлених на конкурс можна прослухати зараз - нижче у цій новині.  Якщо у вас є інформація про будь-яку з пісень нижче, яка може поставити під сумнів участь у конкурсі, будь ласка, терміново повідомте нам у коментарях до новини. Нам дуже важливо бути впевненими, що пісні повністю відповідають вимогам "Євробачення".

Як запевнив заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, жеребкування порядку виступу фіналістів відбудеться в п’ятницю в ток-шоу "Шустер Live", через прагнення Першого Національного забезпечити відкритість і прозорість усіх процедур, пов’язаних з національним відбором.

"Ми добре розуміємо, що національний відбір Конкурсу "Євробачення-2011" – це надзвичайно важлива тема для всіх українців, яким не байдужий міжнародний імідж нашої країни. "Євробачення" – це конкурс, через який кожна держава може заявити про себе, показати свої найкращі сторони, свої надбання і таланти. Саме тому до конкурсу виник такий інтерес в нашій країні, він створює інколи зайвий ажіотаж. Коли Перший Національний починав національний відбір, ми з першого дня робили його відкритим, і кожен охочий міг побачити всі процедури відбору. Саме тому останнє жеребкування фіналістів ми вирішили провести в рамках вечірнього ток-шоу "Шустер Live". Ми залучаємо аудиторію, яка дивитться політичне ток-шоу і яку цікавить не тільки політичне життя в межах країни, а й те, як Україна представлена у міжнародному співтоваристві. Також ми чекаємо представників ЗМІ в суботу 26 лютого о 20:30 на "Савік Шустер STUDIO" на фіналі національного відбору. А всіх телеглядачів запрошуємо о цій порі до перегляду найцікавішого музичного шоу – фіналу національного відбору "Євробачення-2011", – повідомив заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш.

Як відомо, Європейська мовна спілка (EBU) висуває низку вимог до пісень учасників Конкурсу "Євробачення-2011". А саме:

Пісні

  • Виступи (слова та музика) не повинні виходити у комерційний випуск та/або публічно виконуватися повністю або частково до 1 вересня 2010 року.
  • Максимальна тривалість кожної пісні становить три хвилини. Будь-який виступ, який триває довше, може бути дискваліфікований EBU після консультації з Наглядовою Радою.

Виступи та виконавці

  • Під час кожного виступу на сцені може перебувати не більше шести осіб. На сцені не дозволяється присутність живих тварин.
  • Усі виконавці, які змагаються у Півфіналі, мають на день проведення цього Півфіналу досягти щонайменше 16-річного віку.
  • Жоден виконавець не може в один рік представляти на ПКЄ більше, ніж одну країну.
  • Кожен мовник-учасник має право вирішувати, якою мовою його виконавець співатиме.
  • Виконавці виступатимуть на сцені вживу під акомпанемент записаного музичного супроводу, який не містить вокалу чи будь-яких вокальних імітацій. Мовник-організатор має перевірити дотримання цього правила.
  • Зміни в словах пісні, імені виконавця або назві групи, назві пісні та мови її виконання (тобто всі елементи, які з’являються у друкованих матеріалах, таких, як брошури, обкладинки компакт-дисків та буклети) дозволяються лише до зустрічі голів делегацій. Будь-які зміни, зроблені пізніше, можуть бути схвалені лише мовником-організатором після консультації з відділом постійних послуг EBU, але у такому випадку автоматично буде накладено штраф.
  • Слова та/чи виконання пісень не повинні ставити під загрозу репутацію Шоу або ПКЄ. Тексти, промови, жести політичного або аналогічного характеру під час ПКЄ не дозволяються. В словах пісень чи під час виконання пісень не дозволяється вживання нецензурної чи подібної лексики. Комерційні повідомлення будь-якого характеру заборонені. Порушення цього правила може призвести до дискваліфікації.

У суботу 26 лютого о 20:30 в прямому ефірі Першого Національного відбудеться фінальна частина національного відбору на конкурс "Євробачення", де на очах у мільйонів глядачів чесно й прозоро буде обрано учасника, який представлятиме Україну на Пісенному конкурсі в Німеччині. Нижче всі виконавці, і номери, які їм випали на жеребкуванні:

Гурт "Bahroma"- 4

 

 

EL Кравчук -10

 

 

Тріо "Zакльопки"- 17

 

 

Іван Березовський -16

 

 

Тетяна Воржева - 15

 

 

Віталій Галай -12

 

 

Джамала - 6

 

 

Олена Корнєєва - 8

 

 

Владислав Левицький - 18

 

 

Гурт "Жемчуг" - 3

 

 

Олексій Матіас - 5

 

 

Дар'я Медова - 2

 

 

Злата Огнєвіч - 1

 

 

Міла Нітіч - 7

 

 

Міка Ньютон - 13

 

 

Денис Повалій - 9

 

 

Анастасія Приходько - 19

 

 

Едуард Романюта - 14

 

 

Шаніс - 11

 

 

Не пропустіть! Голосуйте!

Читайте також: