:
Увага! Прес-конференція щодо першого телешоу краси

Увага! Прес-конференція щодо першого телешоу краси "Королева по-українськи" (оновлено)

09 березня 2011

10 березня об 12:00 у прес-центрі НТКУ відбудеться прес-конференція на тему "Старт телешоу "Королева України" присвячена унікальному телепроекту "Королева по-українськи", що проводиться Першим Національним та Національним конкурсом краси та таланту "Королева України".

Учасники прес-конференції:

  • Єгор Бенкендорф - генеральний директор Національної телекомпанії України
  • Наталя Ковальова – президент конкурсу "Королева України"
  • Олексій Семенов - генеральний продюсер Першого Національного

На прес-конференції будуть обговорюватися відмінні риси даного телепроекту та його соціально-екологічна направленість, критерії оцінювання конкурсанток, зіркові гості та склад журі телепроекту, ексклюзивне співробітництво з ведучими міжнародними конкурсами краси.

Щотижня з березня по травень, в ефірі Першого Національного 60 чарівних конкурсанток змагатимуться за право увійти до фінального складу конкурсу, а потім і за титул "Королева України".

Головне шоу конкурсу "Королева України" відбудеться 22 травня у Києві на найгарнішій сцені країни – Національній опері України. Ексклюзивно транслюватиме феєрією краси "Містік шоу" Перший Національний телеканал.

Дві королеви, які вразять своєю вишуканістю, кругозором та розумом усю країну отримають можливість покорити своєю красою увесь світ, представивши Україну на міжнародному модельному конкурсі "Міс модель світу 2011" та міжнародному конкурсі краси "Міс Земля 2011".

Акредитація за телефоном +38 050 311 07 60.

Читайте також: