:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

25 лютого 2011

Останні дні зими спливають цими вихідними. Проведи її весело разом із уїк-енд-проектами Першого Національного.

ЄвроСубота

На пікнік та екскурсію вихідного дня запрошує "Феєрія мандрів" о 16:10. Цього разу свої таємниці відкриє край з найдревнішими традиціями - Гуцульщина.

О 19:40 традиційне розбавить ексклюзивним Михайло Поплавський в концерті "Я – українець".

А о 20:30 тебе чекає розв’язка інтриги року – фінал нацвідбору "Євробачення 2011". Дізнайся чий голос представить Україну Європі.

Пізнавальна неділя

8 березня все ближче і ближче. І час розплати за 23 лютого невблаганно наближається. Немає грошей на парфуми та діаманти? О 9:05 дивись "Як це?" разом із мамою, бабусею, коханою, подругою. І Тімур за 30 хвилин запевнить їх, чому книга – це саме те, що їм потрібно.

О 9:30 "Хто в домі хазяїн?" святкуватиме День білого ведмедя, познайомить тебе з рідкісними породами морських свинок та особливостями характеру і зовнішності левреток. Тому ти не тільки дізнаєшся хто це, а й зможеш впізнати їх при зустрічі.

Тільки в програмі "Так просто!" о 14:50 Alyosha власноруч змайструє солом’яного павука. Які потаємні мрії вплела Alyosha в павука та якої форми він вийшов ти дізнаєшся "Так просто!".

О 15:40 "Ближче до народу" стане чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв. Щоправда для цього йому доведеться зануритися у льодяну річку. Але за це жителі Узина зводять його на першу в його житті зимову рибалку і навчать варити юшку при температурі мінус 13 градусів. Також спортсмен відчує силу удару 90-річного банщика і зізнається, чого йому не вистачає для повного щастя.

О 17:45 у "Про що кіно?" – спільний перегляд разом із Савіком Шустером та його гостями стрічки Педро Альмодоваро "Повернення" та обговорення проблеми насильства у сім’ї.

А о 20:35 у програмі "Хочу, щоб ти була" Тетяна Нєдєльська та зірки шоу-бізнесу втілять у життя мрію ще одного мешканця дитбудинку.

Проведи уїк-енд цікаво! З Першим Національним.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: