:
З технічних причин під час трансляції

З технічних причин під час трансляції "Розмови з країною" не вдалося з'єднання з містом Канів

25 лютого 2011

Сьогодні, 25 лютого, починаючи з 11 години, Перший Національний та ще п’ять провідних українських телеканалів здійснювали пряму трансляцію "Розмови з країною" Президента України Віктора Януковича, присвячену першій річниці його президентської діяльності.

Через технічні несправності, що виникли вже насамкінець прямої трансляції, не вдалося встановити зв’язок з містом Канів.

Як запевнив генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф, усі питання, які хотіли поставити Президенту мешканці міста Канів, будуть передані журналістами Першого в Адміністрацію Президента України: "Ми дуже вдячні всім мешканцям Канева, які прийшли сьогодні спеціально для того, щоб взяти участь у "Розмові з країною". Ми приносимо свої вибачення за технічний зрив трансляції. На жаль, є технічні несправності, що не дали нам можливості організувати пряме включення з цим містом. Наразі в Каневі працюють кореспонденти Першого Національного, які збирають питання мешканців міста – найближчим часом вони будуть передані Президентові України".

Нагадаємо: "Розмова з країною" – це масштабний телевізійний проект, організований шістьма провідними телевізійними каналами України спільно з інформаційними агентствами "Інтерфакс-Україна", "УНІАН" та ВАТ "Укртелеком". У рамках проекту Президент України Віктор Янукович у прямому ефірі відповідав на питання громадян, які були поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також надійшли телефоном та через Інтернет.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: