:
Переможницею Національного відбору

Переможницею Національного відбору "Євробачення-2011" стала Міка Ньютон

27 лютого 2011

В суботу 26 лютого в прямому ефірі Першого Національного було обрано виконавця, який представлятиме Україну на "Євробаченні-2011" в Дюссельдорфі. Переможницею стала Міка Ньютон.

Саме цій виконавиці вдалося завоювати симпатії, як глядачів Першого Національного, так і професійного журі.

Одразу після фінального гала-концерту відбувся брифінг, за участі генерального директора Першого Національного Єгора Бенкендорфа  та переможниці  Національного відбору Міки Ньютон.

Як розповів генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф, цьогорічний Національний відбір дав можливість кожному бажаючому українцю долучитися до вибору, адже голосування на Інтернет сайті почалося вже з осені. "Ми вдячні всім глядачам за те, що вони не залишились осторонь і голосували, виявляли свою активність протягом усього періоду, доки тривав Національний відбір "Євробачення-2011". Як ви самі могли побачити, вибір переможця був справжньою інтригою до останньої секунди голосування і ніхто не міг передбачити його фінал. Я вітаю переможницю і бажаю їй нових звершень в Дюссельдорфі".

"Я дуже вдячна всім тим, хто голосував за мене і за всіх учасників Національного відбору. Я вдячна всім організаторам Національного відбору, які зробили голосування настільки прозорим,  що, навіть, самі учасники могли спостерігати  і бачити всю його відкритість", - сказала Міка Ньютон в ефірі Першого Національного.

На брифінгу Міка розповіла, що вона не очікувала на перемогу і це стало для неї справжнім сюрпризом. Співачка настільки розчулилась від своєї несподіваної  перемоги, що не змогла стримати сліз під час прямого ефіру. Після завершення ефіру співачка зізналася, що вона не може заспокоїтися і розслабитись від емоцій. В режимі такої надзвичайної конкуренції, Міка не могла до кінця повірити в свою перемогу. Говорячи про майбутнє, Міка пообіцяла докласти максимум зусиль, щоб покращити якість пісні до європейського рівня.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: