:
8 березня. Яскраве свято для яскравих українок

8 березня. Яскраве свято для яскравих українок

02 березня 2011

З найкрасивішим святом року Перший Національний, слідуючи вже сформованій традиції, привітає своїх прекрасних глядачок несподіваними телеродзинками святкового ефіру.

Свято жіночності почнеться вже 7 березня о 18:50 - святковим шоу "Тобі, єдиній".

З такої нагоди на сцену зважилися вийти головні чоловіки каналу - генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, генеральний продюсер Першого Національного Олексій Семенов і музичний продюсер Національної телекомпанії, він же - автор ідеї і постановник святкового шоу - Влад Багінський. Одягнені в костюми героїв творів Олександра Дюма, вони виконають пісню з легендарної картини "Д'Артаньян і три мушкетери" - "Пора-пора-порадуемся на своем веку".

"У нас не було попередніх репетицій. Мені особисто було складно, тому що взагалі співати не вмію. Але, атмосфера, яка панує в студії, творить дива. Прорепетирували кілька разів і успішно записали пісню.

У переддень свята я бажаю всім жінкам, щоб поруч завжди знаходився чоловік або коханий, який буде ставитися до неї кожен день з такою ж ніжністю і турботою, як і 8 березня", - сказав Валід Арфуш.

Треба відзначити, що "оправа" такого виступу буде більш ніж зірковою. Зі сцени святкового концерту "Тобі, єдиній" зі святом весни і любові телеглядачок Першого привітають: Сергій Звєрєв, Потап, Володимир Горянський, Геннадій Вітер, брати Борисенко, "ВВ", "ТНМК", Юрій Рибчинський, "СКАЙ", Володимир Гришко, Дмитро Яремчук, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, ВІА "Кобза", квартет "Гетьман", гурт "Воля", Тетяна Недельська, Шаніс, Маша Собко, Alyosha, Анатолій Гнатюк.

Ведучими святкового шоу буде одна з найміцніших і найкрасивіших пар українського шоубізу - Антін Мухарський та Сніжана Єгорова.

Під час запису концерту як зі сцени, так і за нею звучали найромантичніші побажання та найщиріші визнання.

"Це свято у мене вже в крові. Я пам'ятаю його з дитинства. І ще 8 березня у мене асоціюється з приходом весни. А жінки - це втілення гарного настрою, любові. Часто ми, чоловіки, "закручуємося" на роботі. Але 8 березня вже точно зупиняємося. І максимально приділяємо час своїм жінкам.

Ми з дружиною в цей день любимо ходити на гарний концерт, якщо є можливість. Іноді мені хочеться побалувати дружину і дочку дорогими прикрасами. Я із задоволенням дарую їм ці красиві жіночі дрібнички", - розповів напередодні свята Володимир Горянський.

Для Олега Скрипки 8 березня теж дуже визначний день.

"Для нас українських чоловіків жінка - це мати. Це земля. Це сонце. Це народження нового життя. Ми чоловіки тільки приємна прикраса на цій планеті. А основну місію виконує жінка. І ми їх за це любимо.

Найцінніше, що може подарувати жінці сучасний чоловік - це свій час. Багато хто засипає дружин подарунками, але вони їх не бачать. А для жінки головне, щоб її чоловік був поруч. Підставив їй своє плече. Іноді ми чоловіки можемо поплакатися на плечі у жінки. Найголовніше - бути поруч. Особливо у цей день. Зі святом, наші дорогі! Обіймаю, цілую усіх", - привітав жінок артист.

8 березня о 14:30 концертною програмою "Мелодія двох сердець" всіх жінок України привітає і найромантичшніша пара вітчизняної естради - Віталій та Світлана Білоножки. Ця музична родина вже багато років підтримує інтерес до української пісні не тільки серед глядачів, а й у самому шоубізі. У їхніх концертах із задоволенням беруть участь найвідоміші зірки сцени, театру, кіно зі своїми сім'ями. 8 березня вони влаштують свято для глядачів Першого.

А о 18:50 в ефірі каналу - чудовий вечір, підготовлений Яном Табачником спеціально до 8 березня для телеглядачок Першого Національного.

Під стать усім українським жінкам, це свято буде красивим. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: