:

"Глибинне буріння" у березні — Кравчук, Радзинський, Безруков, Мейхер

02 березня 2011

Не пропустіть у березні нові програми проекту "Глибинне буріння" і ви дізнаєтесь про те, у чому полягає щастя із вуст першого Президента України, про причину занепаду імперії від Едварда Родзинського, відверту розмову із народним артистом Російської Федерації Сергієм Безруковим, сутність неправди із Надією Мейхер, Василісою Фроловою, Марією Жулай. Дивіться тільки на Першому і тільки у "Глибинному бурінні":

  • 3 березня — "Щастя" Леонід Кравчук
  • 10 березня – "Неправда" Надія Мейхер, Василіса Фролова, Марія Жулай
  • 17 березня — "Занепад імперії" Едуард Родзинський
  • 24 березня — Сергій Безруков

Андрій Пальчевський: "Мені приємно, що за короткий час існування нашого проекту — півтора місяці - гостями програми вже встигли побувати найвідоміші і найавторитетніші люди не лише України — Микита Міхалков, Ян Табачник, Віталій Кличко, Андрій Бенкендорф, Роман Балаян. Такому списку вже може позаздрити любий телевізійний проект в Україні. І ми не зменшуємо наші оберти — вже готові програми із першим Президентом України Леонідом Кравчуком, Едвардом Родзинським і чарівними — Надією Мейхер, Марією Жулай та Василісою Фроловою. На початок березня ми запишили програму із Сергієм Безруковим, а на квітень - із Гораном Бреговичем! Слідкуйте за нами, я гарантую що буде дуже цікаво!".

Слідкуйте за новинами та дивіться ексклюзивні матеріали на сторінці проекту на Facebook - www.facebook.com/GlibinneBurinna та короткі повідомлення автора проекту "Глибинне буріння" Андрія Пальчевського у Twitter http://twitter.com/GlibinneBurinna.

Програма "Глибинне буріння" побудована у вигляді діалогу з відомими сучасниками. Глибокі роздуми над проблемами, що хвилюють сьогоднішнє суспільство, дають можливість з‘ясувати думку співрозмовників, дати ту чи іншу оцінку подіям, що відбуваються в нашому житті. Гості програми – інтелектуальна еліта, носії оригінальних концепцій та свіжих поглядів, аналітики та прогнозисти, лідери громадської довіри та зірки, стратеги і політики, які визначають розвиток націй.

Головна мета програми — розмова про непрості речі простими словами з непростими людьми.

Сайти проекту — http://gb.1tv.com.ua, glibinne-burinna.com.ua

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: