:
Едвард Радзинський став гостем програми

Едвард Радзинський став гостем програми "Глибинне буріння"

09 березня 2011

Гість програми "Глибинне буріння" - Едвард Радзинський. Його голос неможливо сплутати з жодним іншим. Його особистість викликає масу протиріч і емоцій. Але, безперечно, одне: Едвард Радзинський - людина-епоха, людина-інтелект і просто один із самих цікавих співрозмовників.

Автор програми - Андрій Пальчевський - навмисне не ставив своєму візаві якісь рамки і не обмежував певною темою, а дав можливість Едварду Станіславовичу поговорити з людьми про історію і про те, які висновки ми повинні витягувати з її уроків. Едвард Радзинський намагається пояснити глядачеві - в нашому світі все взаємопов'язано, але не вирішено. Зазирнувши у минуле і зрозумівши його, можна змінити сьогодення.

За якихось 50 хвилин, глядач отримає колосальний обсяг інформації. Невідомі сторінки цивілізації, шокуючі факти біографій відомих людей і несподівані висновки. Чого тільки коштує, приміром, фраза про страту французької королеви Марії-Антуанетти: "Хто б її запам'ятав, якби не гільйотина!".

17 березня, о 22:00 у програмі "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським ви дізнаєтесь, якою є справжня причина загибелі династії Романових? Чи була неминучою Жовтнева революція чи Велика Вітчизняна війна? Коли насправді з'явилися "нові" росіяни? І що таке царська демократія?

Едвард Радзинський (23 вересня 1936, Москва) - радянський і російський телеведучий, письменник, сценарист, драматург. Найбільш відомий як автор популярних історико-публіцистичних книг про трагічні періоди російської та світової історії, про великі історичні особистості. Світовими бестселерами стали біографії Миколи II, Сталіна і Распутіна. Нещодавно побачила світ книга - біографія Олександра II. Твори Радзинського перекладені англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською, португальською, грецькою, датською, польською, фінською, шведською та іншими мовами.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: