:
Тіматі і Катерина Серебрянська в гостях у

Тіматі і Катерина Серебрянська в гостях у "Глибинного буріння"

05 квітня 2011

Ви до сих пір вважали, що співак Тіматі просто відомий репер? А олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська "схиблена" на великому спорті, а все інше їй чуже?

Андрій Пальчевський в авторській програмі "Глибинне буріння" розбиває стереотипи.

У четвер, 7 квітня, ви побачите своїх кумирів в зовсім іншому амплуа.

Ви дізнаєтеся, чому Тіматі в 15 років "зав'язав" з алкоголем і сигаретами та почав боротьбу за здоровий спосіб життя; що він вкладає в поняття "великі гроші" і де шукає натхнення для творчості?

Ви здивуєтеся, дізнавшись про ставлення олімпійської чемпіонки Катерини Серебрянської до спорту великих досягнень і допінгу, і дізнаєтеся рецепти збереження краси та молодості.

Герої "Глибинного буріння" розкажуть про свої табу, про те, яке місце в їхньому житті займають забобони і поділяться секретами досягнення успіху.

Гості програми "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським:

  • Тіматі (справжнє ім'я Юнусов Тимур Ельдаровіч) - зірка сучасного хіп-хопу, музикант, актор, ресторатор, бізнесмен. Лауреат численних музичних премій.
  • Катерина Серебрянська - олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу з художньої гімнастики, засновник благодійного Фонду допомоги спортсменам України, голова комісії спортсменів НОК України.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: