:
Увага ЗМІ! Прес-конференція

Увага ЗМІ! Прес-конференція "Уїк-енд з ARTE"

09 березня 2011

11 березня о 18:00 у Червоному залі кінотеатру "Київ" (вул. Червоноармійська, 19) відбудеться прес-конференція, присвячена спільному проекту Першого Національного, Французького інституту в Україні та Ґете-Інституту - "Уїк-енд з ARTE". На заході Перший Національний, Посольство Франції та Посольство Німеччини в Україні, Французький інститут в Україні та Ґете-Інститут представлять триденну акцію, присвячену суспільному телеканалу ARTE, що має особливу історію, особливий формат й особливе покликання.

Учасники прес-конференції:

  • Валід Арфуш – заступник генерального директора Національної телекомпанії України
  • Готтфрід Лангенштайн - віце-президент телеканалу ARTE
  • Жером Клеман - президент ARTE France і колишній президент ARTE
  • Вера Багальянц - директор Гете-Інституту
  • Анн Дюрюфле - директор Французького інституту

Телеканал ARTE був створений 1992 року спільними зусиллями французів та німців у прагненні надати співпраці між двома країнами нового культурного виміру. Телеканал ARTE, орієнтований на європейську та міжнародну спільноту, веде мовлення зі Страсбурга одночасно французькою та німецькою мовами. Основні вісі його програм – це мистецтво та культурне розмаїття.

Акредитація до 10 березня (12:00) за електронною адресою contact@ifu.kiev.ua або за телефонами: 482-23-71, 482-06-72.

Після прес-конференції – коктейль з нагоди відкриття проекту у присутності французького режисера Жана-Поля Лілієнфельда та німецького кіносценариста Рольфа Базедо.

Читайте також: