:
Сергій Безруков ексклюзивно для

Сергій Безруков ексклюзивно для "Глибинного буріння"

09 березня 2011

Один із найталановитіших акторів сучасності, кумир мільйонів та улюбленець публіки Сергій Безруков став гостем програми "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським.

Під час запису програми актор розповів про невідомі аспекти життя і творчості Олександра Пушкіна та Сергія Єсєніна, про те які персонажі творів класиків найхарактерніші для нинішнього суспільства. Тільки в ефірі "Глибинного буріння" Ви дізнаєтесь про те, чому Сергій Безруков, якого назвали на честь Сергія Єсєніна, не грає ролі російського поета поза сценою у своєму особистому житті. Також екслюзивно від Сергія Безрукова ви почуєте слова віршів, які він написав більше 20 років тому, та дізнаєтеся про найближчі сценічні плани митця.

Програма "Глибинне буріння" побудовано у вигляді діалогу з відомими сучасниками та визначними особистостями. Нестандартний погляд на проблеми, які хвилюють сьогоднішнє суспільство, та жвава дискусія, що торкається найглибших аспектів обговорюваної теми, – все це ви зможете побачити в ефірі "Глибинного буріння" з Анрієм Пальчевським. Гості програми - відомі в Україні та за її межами люди: інтелектуали, лідери думок, письменники, режисери, актори, бізнесмени, мислителі, науковці.

Слідкуйте за новинами та дивіться ексклюзивні матеріали на сторінці проекту на Facebook - www.facebook.com/GlibinneBurinna.  Реагуйте на короткі повідомлення автора проекту "Глибинне буріння" Андрія Пальчевського та залишайте коментарі у Twitter на сторінці http://twitter.com/GlibinneBurinna. Найкращі з них з Twitter потраплять в ефір Першого національного під час виходу програми.  

"Глибинне буріння" є соціальним та інноваційним проектом. У найближчий час в рамках унікального проекту Першого Національного в мережі Інтернет буде доступна спеціально адаптована для людей з вадами слуху версія програми. Сурдоперекладач – Лада Соколюк.   

Сайти проекту — http://gb.1tv.com.ua, glibinne-burinna.com.ua

Сергій Віталійович Безруков (18 жовтня 1973, Москва) - російський актор театру і кіно, Народний артист Росії (2008).

Визнання і нагороди:

  • 1994 - приз кінофестивалю "Сузір'я" "За акторську чарівність і безпосередність" за роль Чибиса у фільмі "Ноктюрн для барабана і мотоцикла".
  • 1995 - премія "Московські дебюти" за роль Петра ("Останні").
  • 1996 - премія "Чайка" в номінації "Прорив" за роль Олександра в спектаклі "Псих".
  • 1997 - лауреат Державної премії РФ за роль Єсеніна в спектаклі Театру імені М.Н. Єрмолової "Життя моє, чи ти приснилася мені".
  • 1997 - премія мерії Москви.
  • 1997 - премія ділових кіл "Кумир".
  • 2000 - премія газети "Московський комсомолець" за роль Алешки у виставі "На дні".
  • 2000 - премія IV національного фестивалю мистецтв "Південні ночі" (м. Геленджик) у номінації "Краща чоловіча роль в антрепризі" за роль у виставі "Ліжко".
  • 2001 - заслужений артист Росії.
  • 2002 - "Актор року" в конкурсі "Обличчя року".
  • 2003 - лауреат премії "Шансон року" спільно з Миколою Расторгуєвим за пісню "Чому так в Росії берези шумлять" з серіалу "Ділянка".
  • 2005 - премія Національної Академії кінематографічних мистецтв і наук "Золотий орел" в номінації "Краща чоловіча роль на телебаченні" ("Ділянка").
  • 2006 - премія газети "Московський комсомолець" за роль Чичикова у виставі "Пригоди, складене за поемою М.В. Гоголя "Мертві душі".
  • 2007 - лауреат Національної премії громадського визнання досягнень громадян Російської Федерації "Росіянин року" в номінації "Зірка Росії".
  • 2008 - народний артист Росії.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: