:
Перше в Україні телешоу краси стартувало!

Перше в Україні телешоу краси стартувало!

10 березня 2011

10 березня в 12:00 в прес-центрі НТКУ відбулася прес-конференція на тему "Старт телешоу "Королева України", присвячена унікальному телепроекту "Королева по-українськи".

Цієї весни глядачі Першого Національного стануть свідками боротьби за найблагородніший титул краси в унікальному телепроекті "Королева по-українськи", який організовує Національний конкурс краси і таланту "Королева України" спільно з Першим Національним.

"Коли Наталія прийшла до нас з пропозицією провести конкурс краси, ми спочатку поставилися до цього скептично, адже в суспільстві склалися стереотипи, що це чергове незрозуміле дійство, де відразу зрозуміло кого виберуть. Тому від цього хочеться триматися подалі. Але в ході розмови ми зрозуміли, що це не звичайний конкурс "тюнінгованих" жінок. Наше телешоу прагне показати не лише зовнішність дівчат (що теж важливо), а найголовніше  - їх внутрішній світ. У програмах ми зможемо побачити їх характер, їх інтереси, навіть те, як вони готують. Ви знаєте, мені досить побачити, як готує гарна жінка, щоб зрозуміти чи гарна вона всередині, чи ні", - розповів генеральний продюсер Першого Національного Олексій Семенов.

Щотижня з березня по травень, в ефірі Першого Національного 60 чарівних конкурсанток боротимуться за право увійти до фінального складу конкурсу, а потім і за титул "Королева України".

"Дякую Першому Національному, що підтримав нашу ідею й розвинув її до якісного телешоу. Незвичайність проекту в тому, що він має першочергову екологічну, а також соціальну спрямованість. Сьогодні, наприклад, відбудуться зйомки першої програми, в якій дівчата обговорять проблему СНІДу.

Також, в програмах буде показано як дівчата співіснують. Це додасть телепроекту невелику інтригу", - розповіла президент конкурсу Наталія Ковальова.

Оцінювати дівчат буде журі професійне - Олексій Семенов, Павло Зібров, Людмила Харів, Віталій Журавський, Анатолій Солов'яненко - і журі незалежне (дизайнери і зірки), а також телеаудиторія. Три журі обирають трьох фіналісток за підсумками кожної програми. Такий метод відбору забезпечує чесний і прозорий конкурс.

Щотижня в ефірі Першого Національного члени журі будуть оцінювати: дефіле в колекціях відомих дизайнерів, візитку-представлення в арт-костюмі, інтерв'ю та таланти учасниць. Вести дійство і підтримувати дівчат буде ведучий Першого Національного Тімур Мірошниченко.

"Цікаво те, що практично весь одяг, в якому будуть виступати дівчата, зробили українські дизайнери. Наталія співпрацює не тільки з топовими модельєрами нашої країни, але і з молодими дизайнерами. У результаті конкурс дає дуже хорошу платформу для старту і їм", - розповів Олексій Семенов.

Особливістю національного конкурсу краси "Королева України" є те, що крім головної переможниці, журі також обере "Королеву Подіуму", "Королеву Таланту" і "The best in Bikini". Це єдиний Національний конкурс краси, обов'язковою програмою якого є шоу талантів.

Телеглядачі теж будуть співучасниками вибору Королеви України, за допомогою Інтернет-голосування.

Головне шоу конкурсу "Королева України" відбудеться 22 травня в Києві на найгарнішій сцені країни - Національній Опері України.

Дві королеви, які вразять своєю вишуканістю, кругозором і розумом всю країну отримають можливість підкорити своєю красою весь світ.

"Королева України має право ексклюзивно представляти нашу країну на конкурсі "Міс Земля", який входить до четвірки найсильніших конкурсів світу. Друга переможниця поїде на "Міс модель світу". Наші дівчата вже чотири роки беруть участь і входять до п'ятірки фіналісток цього престижного конкурсу. А в 2008 наша фіналістка Марія Якимчук стала "Міс модель світу". Вона обійшла 64 дівчини з усього світу", - розповіла про перспективи Наталія Ковальова.

"Цей конкурс буде відрізнятися від інших тим, що ми зможемо вибрати гідну королеву краси, прекрасну як зовні, так і внутрішньо. У всьому світі фіналістки таких конкурсів є своєрідними миротворцями, носіями світлих ідей і доброї волі. Поки в Україні це не дуже виходить. Сподіваємося, що нам вдасться створити цю тенденцію. Красиві українки своїм умінням говорити, умінням думати дадуть добрий початок нашому суспільству", - підсумував Олексій Семенов.

Усі подробиці - на офіційному сайті Першого Національного.

Чекайте вибух краси в ефірі Першого Національного. Цієї весни ваші телевізори розквітнуть.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: