:
Жіночне свято на Першому Національному

Жіночне свято на Першому Національному

10 березня 2011

8 березня українські жінки отримали від Першого Національного і Яна Табачника чудовий подарунок – неповторний концерт, де були зібрані виступи чарівних учасниць програми "Честь маю запросити" за 17 років.

Цього вечора для прекрасних телеглядачок співали і виступали: Людмила Гурченко, Барбара Брильска, Валентина Толкунова, Олена Воробей, Надія Бабкіна, Наташа Корольова, Лайма Вайкуле, Євгенія Мірошниченко, Лоліта Мілявська, Ірина Отієва, Лариса Доліна, Тамара Гвердцителі, Алла Пугачова, Софія Ротару, Надія Крутова-Шестак, Валентина Степова, Ані Лорак, Ірина Білик, Руслана, Тетяна Недєльська, Оксана Білозір, Настя Каменських, Лариса Рубальська, Капітоліна Лазаренко, Клара Новікова, Едіта Пьєха, Нані Брегвадзе, Ніно Катамадзе, Тамара Міансарова, Еліна Бистрицька, Ада Роговцева, Маргарита Криницина, Алла Боянова, Таїсія Повалій, Олександра Пахмутова, Світлана Моргунова, Людмила Кучма, Неллі Кобзон.
На цей святковий вечір Ян Табачник зібрав найвідоміших і найпривабливіших жінок.

Відразу після ефіру Перший Національний отримав безліч відгуків – вдячність від тих, кого концерт від Яна Табачника не залишив байдужим.

38-річна мешканка Дніпропетровська написала: "Так важко сьогодні подивитися дійсно якісні концерти, а особливо у свято дуже хочеться усією сім'єю зібратися за святковим столом, щоб послухати улюблені пісні та побачити відомих і талановитих виконавців. Я дуже вдячна Першому Національному і Яну Табачнику за такий яскравий подарунок. Дивилися усією родиною".

Іншій глядачці Першого також сподобався вечір: "Мені 62 роки, я живу на Полтавщині і рідко дивлюся телевізор. Усе тому, що сьогодні нам показують лише якісь незрозумілі шоу і непристойні серіали. На свято 8 березня з великим задоволенням подивилася концерт на Першому Національному. Приємно вразило, що змогла побачити й Едіту Пьєху, і Надію Бабкіну, і Валентину Толкунову, і багато інших виконавців, яких сучасна молодь не розуміє. Спасибі за хороший подарунок".

А ось Олександр зі Львова повідомив, що концерт від Яна Табачника став хорошим доповненням до його романтичної святкової вечері з дружиною: "Велике вам спасибі. Цього вечора я запросив свою дружину на святкову вечерю – усе приготував сам, але ніяк не міг визначитися з вибором музики, хотілося чогось для душі, такого знайомого і ненав'язливого. Ваш концерт став прекрасним доповненням до нашого вечора. Хотілося б ще подякувати Тетяні Недєльській за красиву пісню та особливо за програму "Хочу, щоб ти була", яку дивимося усією сім'єю".

Глядачі Першого Національного належним чином оцінили подарунок – загальна частка телеперегляду святкового концерту становить 4,33 %.0 Цього вечора концерт побачило 6,6 млн. глядачів.

Як розповів автор проекту Ян Табачник: "У концертній програмі до 8 Березня представлено колір нації – наші прекрасні жінки, які несуть радість, тепло і любов. Програма "Честь маю запросити" – одна із найстарших програм українського телебачення, і вже 17 років вона виходить в ефір, незважаючи на різні зміни в нашому житті. Вона змогла не лише зберегти себе, але й зберегти в собі атмосферу вічних цінностей завдяки незаангажованості і тим людям, які беруть у ній участь. Я радий, що в цей світлий і святковий день нашу програму побачили більше шести з половиною мільйонів українських глядачів. Це справжній показник, який не йде ні в яке порівняння із замовленими рейтингами, які накручують комерційні канали, щоб пустити пил в очі рекламодавцям. Спасибі глядачам, спасибі учасникам і усій команді, яка працювала над проектом. І спасибі Першому Національному, за допомогою якого ми змогли подарувати людям святковий настрій".

Надія Бабкіна: "Давайте радіти тому, що у нас є можливість подивитися одне одному в очі, ще раз сказати якісь приємні слова. Подивіться, яка чудова компанія".

Ірина Отієва: "Найбільше на світі я би хотіла побажати усім присутнім у цьому залі, щоб вас ніколи не залишала пристрасть і любов. Це найпрекрасніше, найсвятіше почуття, без якого не було б світу, адже тільки любов може спонукати нас до кращих справ".

"Ентузіазм і енергія Яна Петровича Табачника дозволяє збирати в кожній його програмі десятки цікавих і талановитих людей, яких знає і любить глядач. Безумовно, такі програми, як "Честь маю запросити" стають знаковими і рейтинговими на телебаченні. Сподіваюся, що той позитивний імпульс, який несе кожна його програма, дозволяє зарядитися ним і кожному глядачеві Першого Національного", – відзначив генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

Цей святковий день став незабутнім для багатьох українських жінок і їх сімей. Перший Національний приділяє велику увагу соціальним проектам і прагне створити незабутній настрій у своїх глядачів. У ефірі Першого Національного щодня з'являються цікаві програми, які створюють незабутній настрій.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: