:
Медіапоказники шевченківського вечора перевищили середню добову частку телеканалу

Медіапоказники шевченківського вечора перевищили середню добову частку телеканалу

11 березня 2011

Вчора, 10 березня в ефірі Першого Національного пройшов вечір з нагоди дня народження Тараса Шевченка "Ми діти твої, Україно!".

Згідно з медіапоказниками святковий вечір отримав середню частку 2,45%. При чому частка перших хвилин програми 0,37% стрімко збільшувалася до 5,96% в кінці ефіру.

Така увага до шевченківської теми ще раз підтверджує незгасаючий інтерес до постаті Великого Кобзаря та української культури загалом.

Під час шевченківського вечора лунали найвідоміші твори Кобзаря в музичній обробці українських зірок - Ніни Матвієнко, Наталії Бучинської, Гайтани, Олександра Пономарьова, Андрія Князя, Наталії Валевської, Василя Лазаровича, Катерини Бужинської, Михайла Поплавського та інших.

Шевченко був і залишається символом українських традицій та національної єдності нашого народу. Перший Національний на правах всеукраїнського телеканалу в своїх ефірах і надалі підтримуватиме пам'ять про таких значимих осіб як Тарас Шевченко, що формують національну ідею України.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: