:
Допоможи жертвам землетрусу та цунамі в Японії!

Допоможи жертвам землетрусу та цунамі в Японії!

12 березня 2011

Допоможи жертвам землетрусу та цунамі в Японії!

Колектив Першого Національного і програма "Глибинне буріння" із Андрієм Пальчевським висловлює щирі співчуття родичам загиблих в результаті землетрусу та цунамі в Японії.

В рамках кампанії на підтримку японського народу, програма "Глибинне буріння" із Андрієм Пальчевським ініціює збір коштів для допомоги пострадалим.

Реквізити для переказу коштів:

Благодійна орагнізація "Благодійний фонд "Євролаб"

Адреса 01004, м. Київ, вул. Кропивницького, 18, оф. 34

р/с 26005183577 в Голосіївському відділені КРД "Райффайзен Банк Аваль"

МФО 380805,  код ЄДРПОУ 36520649

Благодійний фонд "Євролаб" та програма "Глибинне буріння" просить усіх людей, які коли-небудь  брали  участь  у ліквідації наслідків стихійних лих,  зв'язатись по гарячій лінії для надання допомоги  постраждалим. Номер телефону: (044) 206-20-00 (цілодобово).

Землетрус силою від 9.1 бала за шкалою Ріхтера стався 11 березня о 07:46 за київським часом з епіцентром за 130 кілометрів від північно-східного узбережжя Японії. В результаті підземних поштовхів величезною сили утворилося цунамі, хвилі якого досягали 10 метрів і яке з величезною руйнівною потужністю обрушилося на узбережжя Японії, зносячи все на своєму шляху. За останньою інформацією, кількість загиблих та зниклих в результаті цунамі перевищило 1700 осіб. Збитки від стихійного лиха величезні.  Землетрус став найсильнішим в Японії та одним із найсильніших у світі з моменту початку вимірів. В результаті землетрусу були пошкоджені охолоджувальні системи кількох атомних електростанцій. Сьогодні о 08:36 за київським часом на атомній станції "Фукушіма" стався потужний вибух, у результаті якого сталося радіаційне забруднення.

Андрій Пальчевський — автор програми "Глибинне буріння":

"Якщо в мене і в нас є можливість помогти людям, ми мусимо це зробити, це по-перше, і по друге, я борюся щоби подолати наш національний скепсис,тому що коли починається якась благодійна акція наші люди, кажуть що гроші підуть до чиєїсь кишені. Ми гарантуємо, що всі гроші, які надійдуть до нашого бюджету вони 100-відсотково підуть на боротьбу з цим лихом в Японії"

Читайте також: