:
Перший Національний втілює в життя головну мрію дітей-сиріт

Перший Національний втілює в життя головну мрію дітей-сиріт

15 березня 2011

Соціальний проект Першого Національного "Хочу, щоб ти була" допомагає вихованцям дитячих будинків знайти сім'ю. Щонеділі програма знайомить телеглядачів з дітьми, які потребують усиновлення. А також розповідає про життя людей, які прийняли в свої сім'ї сиріт з дитячих будинків.

20 березня о 20:30 програма представить трьох героїв: футболіста і філософа Миколу, який у свої 17 знайшов оригінальну відповідь на питання "В чому сенс життя?", тринадцятирічну кухарочку, рукодільницю і поетесу Галину та десятирічного мрійника Владика.

Телеглядачі також познайомляться з родиною Людмили і Сергія Гасіняків, в якій виховуються семеро дітей. Шестеро з них – прийомні.

Унікальність програми в тому, що Перший Національний намагається розкрити особистість кожної дитини. Знімальна група програми "Хочу, щоб ти була" побувала в дитячих будинках, і зняла документальний міні – фільм про кожного.

"Хочеться, щоб якомога більше людей поближче познайомилися з дітьми, які потребують родину. Почули голос дитини, дізналися, чим вона живе, про що мріє, чим захоплюється", - вважає ведуча програми Тетяна Недєльська.

- Сімнадцятирічний Микола захоплюється футболом і любить розмірковувати про життя. Він вважає себе щасливою людиною просто тому, що живе на світі.

- Тринадцятирічна Галя дуже любить готувати, вишивати. А коли у дівчинки буває натхненний настрій, пише вірші. Галя - справжня жінка. Вона мріє присвятити себе сім'ї і вихованню дітей. А поки що дуже хоче, щоб у неї була добра мама.

- Десятирічний Владик контактна і допитлива дитина. Він сам освоїв комп'ютер. Владик натхненний мрійник, часто подорожує на крилах своїх мрій, але найзаповітніше бажання хлопчика - знайти маму і тата.

Незважаючи на те, що програма "Хочу, щоб та була" виходить в ефірі Першого Національного лише трохи більше місяця, у неї вже є результати. Нещодавно редактору проекту зателефонував чоловік, який зацікавився долею одинадцятирічного Олексія - героя першої програми. Хлопчик розповів, що мріє знайти тата і маму. А коли він виросте, буде про них піклуватися, в ожеледицю під руку водити.

І, можливо, завдяки програмі Першого Національного "Хочу, щоб ти була" цей ніжний і дбайливий хлопчик незабаром знайде родину.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: