:
Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф отримав нагороду від

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф отримав нагороду від "Золотої Фортуни"

15 березня 2011

Міжнародний Академічний Рейтинг популярності "Золота Фортуна" нагородив генерального директора Національної телекомпанії України Єгора Бенкендорфа медаллю "20 років незалежності України".

Церемонія нагородження відбулася 14 березня.

"Я вдячний за таке визнання роботи Національної телекомпанії. "Золота фортуна" оцінила нашу роботу, підсумок якої - підвищення якості національного телебачення, наповнення ефіру продуктом, який є не тільки цікавим для глядачів, але і корисним для них. І наші результати - стрімкий злет з 15 місця рейтингу українських телеканалів у 2009 р. до 8-го в 2010 р., стабільний приріст медіапоказників в 2011 р. вказує, що ми на вірному шляху", - сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Міжнародний академічний рейтинг "Золота фортуна" проводиться в Україні з 1993 р. Головне завдання Рейтингу - пропаганда видатних досягнень науково-технічного прогресу, державних діячів, духовенства, а також установ, організацій, що є лідерами у своїй сфері. На сьогодні його номінантами є громадяни 43 країн світу.

За весь час існування рейтингу найвищою нагородою були відзначені такі відомі особистості як Папа Римський Іоанн Павло II, зірка світової опери Пласідо Домінго, президент Союзу російських зброярів М.Т. Калашников. Цієї нагороди був удостоєний і Нобелівський комітет, Державний Академічний Великий театр Росії, Всесвітній поштовий союз (Берн), Європейський центр ядерних досліджень (Женева).

До складу президії рейтингу входять керівники національних академій наук 29 країн світу (Великобританії, Італії, Китаю, України тощо), очолює його президент Національної Академії наук України Б.Є. Патон.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: