:
В ефірі Першого Національного - видатні громадські діячі сучасної України

В ефірі Першого Національного - видатні громадські діячі сучасної України

15 березня 2011

В рамках масштабного телевізійного проекту, присвяченого 20-й річниці незалежності України, Перший Національний представив першу серію міжпрограмних роликів за участю видатних громадських діячів сучасної України.

В ефірі Першого Національного відомі сучасники говоритимуть про те, що означає для них слово "патріотизм", що вони вкладають у поняття "патріотичне виховання" і на яких засадах воно має здійснюватися в сучасній Україні.

Героями першої серії роликів стали Левко Лук'яненко, Іван Марчук, Мирослав Попович, Іван Драч, Євген Сверстюк та Іван Малкович.

Телевізійний проект, присвячений 20-й річниці незалежності України, розрахований на березень-серпень 2011 року. В рамках цього проекту глядачі Першого Національного отримають унікальну можливість познайомитися з тим, як відомі громадські діячі, науковці, діячі культури і мистецтв, спортсмени і політики оцінюють новітню історію України - пройдений нею шлях, сьогодення та перспективи. Також йтиметься про такі базові складові державотворення як виховання патріотизму та становлення громадянського суспільства.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: