:
Завтра на Першому прямий ефір з Президентом України

Завтра на Першому прямий ефір з Президентом України

16 березня 2011

У четвер 17 березня о 14:00 Перший Національний в прямому ефірі покаже засідання Громадської гуманітарної ради під головуванням Президента України Віктора Януковича.

Гуманітарна рада була створена указом Президента України від 2 квітня 2010 року з метою врахування суспільно значущих інтересів у вирішенні найважливіших питань гуманітарного розвитку, підготовки пропозицій щодо забезпечення додержання прав і свобод людини і громадянина у сферах освіти, науки, культури і мистецтва, охорони здоров'я, інтелектуальної та творчої діяльності, впровадження системних реформ для досягнення відповідності європейським стандартам захисту таких прав.

Гуманітарна рада вивчає процеси в гуманітарному розвитку України і виробляє механізми щодо здійснення необхідних реформ та врегулювань існуючої ситуації.

Минуле засідання Гуманітарної ради, під головуванням Президента України Віктора Януковича, відбулося 22 грудня 2010 року.

Серед головних питань, що обговорювалися 22 грудня, мова йшла про стан життєзабезпечення людей з особливими потребами та шляхи розв'язання проблем інвалідів та про невідкладні питання збереження та актуалізації національної культурної спадщини.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: