:

"Книга.UA": що читають "зірки", міліціонери, продавці, менеджери?

17 березня 2011

Щовівторка о 13:20 в ефірі Першого Національного - пізнавальна літературна програма "Книга.UA" в оновленому динамічному форматі. Передача складається з окремих блоків, по півтори-дві хвилини кожен.

Ведучий - письменник і книгознавець Борислав Береза.

"Книга.UA" - це бесіда з "зірковими гостями": письменники, музиканти, актори, відомі журналісти, співаки розповідають про книжки, які вони читають, книжки, які їх здивували і книжки, які на них вплинули.

"Книга.UA" - це щотижневий огляд літературних новинок, видних подій і навіть скандалів у навкололітературному середовищі. Приміром, гучна історія про те, що письменник Василь Шкляр відмовився від отримання Шевченківської премії в розмірі 250 тисяч гривень, була представлена з різних точок зору.

"Книга.UA" - точка зору звичайних українців. В ефірі програми глядачі зможуть дізнатися яку літературу люблять міліціонери, священнослужителі, менеджери, працівники посольств і т.д.

"Книга.UA" - можливість для українських поетів самим презентувати свої нові вірші в телеефірі і унікальна можливість для шанувальників поезії з усієї України почути улюблені рядки у виконанні їх автора.

22 березня о 13:20 в випуску "Книга.UA" дивіться:

  • Які літературні твори вразили уяву журналіста Сергія Рахманіна, письменників Сергія Пантюка та братів Капранових?
  • Що читають продавці супермаркетів?
  • Яких літературних героїв люблять українські школярі?

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: