:
Влад Багінський разом із зірками планує нові музичні проекти Першого

Влад Багінський разом із зірками планує нові музичні проекти Першого

17 березня 2011

18 березня о 13.00 музичний продюсер Першого Національного Влад Багінський організовує зустріч з відомими українськими виконавцями та авторами. У дружній атмосфері  гості обговорять нові музичні проекти Першого каналу. Участь у зустрічі беруть народні артисти України Юрій Рибчинський, Іво Бобул, Оксана Білозір, Наталія Бучинська, заслужений артист України Геннадій Татарченко та інші відомі особистості.

У ювілейному для нашої держави році Перший Національний подарує глядачам серію творчих вечорів видатних українських митців. Шанувальники естрадного мистецтва зможуть насолодитися  давно знайомими і улюбленими піснями,  почути нові.

Перший  Національний не може не згадати і про 100-річний ювілей нашого видатного земляка Марка Бернеса. До цієї річниці готується окремий музичний проект.

Участь у творчих вечорах братимуть і молоді популярні виконавці: Матіас, Злата Огнєвіч, Дмитро Каднай, Еріка, Марія Собко та інші.

Зйомки творчих вечорів заплановано на квітень, і вже у серпні, до Дня Незалежності , глядачі зможуть побачити їх в ефірі Першого Національного.

З питань акредитації звертатись за телефоном: +38 050 311 07 60

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: