:
23 березня в ефірі Першого Національного З’їзд Партії регіонів. ОНОВЛЕНО

23 березня в ефірі Першого Національного З’їзд Партії регіонів. ОНОВЛЕНО

22 березня 2011

В середу 23 березня о 13:15 Перший Національний в прямому ефірі покаже збори депутатів рад усіх рівнів за участі сільських, селищних, міських голів та народних депутатів України Партії регіонів.

Учасники зборів обговорять завдання депутатів усіх рівнів від Партії регіонів та визначать наступні кроки задля поліпшення добробуту кожної української родини, що закладено у передвиборній програмі Президента України В. Януковича.

"Це звичайна практика для нашого каналу. Ми відкриті для усіх політичних сил, оскільки такі трансляції дають хороші показники телеперегляду. Для прикладу, минулого року в ефірі Першого Національного глядачі могли побачити партійні з'їзди Сильної України, Нашої України, Партії Регіонів. Особливо хочу відмітити позицію організаторів. Владу часто звинувачують в тиску на ЗМІ, але в даному випадку на такий тиск не було ані найменшого натяку. Ми спрацювали як рівноправні партнери, був укладений договір за рекламними розцінками Першого Національного, а розмір отриманої нами суми - 160 000 гривен за годину ефіру - відсіче будь-які розмови про непрозорість схем фінансування. Приємно, що справи партії влади не розходяться із задекларованими нею цілями. Ми дуже раді грошам, які будуть отримані за трансляцію цієї події. Це хороша допомога для нашого каналу - вона піде на першочергові потреби НТКУ", - зазначив генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

Читайте також: