:
Перший Національний створить сайт, присвячений 20-ій річниці Незалежності України

Перший Національний створить сайт, присвячений 20-ій річниці Незалежності України

23 березня 2011

На Першому Національному почалася робота над сайтом, присвяченим 20-річчю Незалежності України. На цьому сайті будуть розміщені матеріали і сюжети про відомих осіб української історії і сучасності, ролики про історичні події і людей, що зіграли значну роль в розвитку і становленні країни.

Одним з розділів сайту буде проект "Обличчя України", який з початку 2011 року виходить в ефірі Першого Національного. У цьому проекті зібрані 20 видатних особистостей, які зіграли велику роль в історії України. Розповідь про них і відеоматеріал дозволить більше дізнатися про цих видатних людей.

На сайті будуть розміщені ролики про історію української землі, події і історичних персонажів. Цьому буде присвячений окремий розділ сайту.

На тему що ж таке патріотизм міркуватимуть наші сучасники, шановані і авторитетні люди у відеороликах іншої рубрики.
Серед інших розділів сайту планується розмістити відео святкових парадів минулих років і інші матеріали з архівів Національної телекомпанії України.

"Це буде цікавий проект. В першу чергу, він спрямований на те, щоб молоді українці зацікавилися сучасною історією своєї країни. Адже телебачення дозволяє зробити своєрідний літопис нашого життя. А Перший Національний робить цей літопис доступним для широкого кола людей", - повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: